Професія, що підкреслює вроду, завжди актуальна!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Індустрія моди і краси знову збільшила свої ряди на сімох чарівниць, які вміють прибрати з ваших личок щоденну втому чи тінь минулих років. Семеро слухачок за професією «Візажист» нещодавно завершили п’ятимісячне навчання у Рівненському навчальному відділенні Рівненського центру ПТО ДСЗ. За цей час вони навчилися виконувати макіяж різних напрямків та стилів, створювати імідж клієнтів шляхом виконання композиційної системи «костюм» (зачіска, макіяж, вбрання), робити корекцію брів за допомогою пінцету та косметичних засобів.

Після засвоєння теоретичної частини і виробничого навчання  у Рівненському навчальному відділенні, слухачки закріплювали набуті професійні навички під час виробничої практики. Вони працювали з клієнтами у  салонах краси та перукарнях обласного центру.

stroitelnaya smeta– За відгуками роботодавців наші слухачки підтвердили високий рівень підготовки, який традиційно забезпечує Рівненський навчальний центр й після завершення навчання у них є реальний шанс знайти роботу у салонах та перукарнях, фотостудіях або успішно провадити власну справу, – говорить куратор групи Лілія Мельник. – Ми навчаємо майбутніх фахівців імперії краси у сучасній навчальній майстерні відділення, де облаштовано спеціалізовані кабінети, що забезпечені сучасними професійними матеріалами. Тут панують затишок і комфортні умови. А досвідчені педагоги Тетяна Рудик, Анна Зотік, Мирослава Мельничук щедро передавали їм свої досвід і знання!

Після державної кваліфікаційної атестації слухачки діляться враженнями:

stroitelnaya smeta– Свого часу я здобула освіту бухгалтера, але не було роботи, тож зареєструвалася у службі зайнятості як безробітна. Так склалося, що саме формували на навчання групу візажистів. Мені запропонували і я погодилася, – розповідає Ірина Герман. – Місяці навчання промайнули дуже швидко, наші викладачі і майстер виробничого навчання дохідливо пояснювали матеріал і допомагали на практичних заняттях, у групі панувала дружня атмосфера. Я залишилася задоволеною отриманим обсягом знань і навичок. Обрана професія дуже цікава і багатопланова – можна мати робоче місце у салоні чи перукарні, а можна працювати на дому у клієнта. Крім того послуги кваліфікованого візажиста добре оплачуються. Тож, ставши підприємицею, не прогадаю.

– Для мене це перша професія, – до розмови вступає Ірина Метлякова. – Макіяж був і залишається однією з найбільш магічних форм самовираження. Це не просто нанесення тонального крему чи рум’ян на обличчя – це мистецтво перетворення кожної жінки на красуню від якої очей не відвестиЗавдання візажиста – підкреслити природну неповторну родзинку в образі кожної клієнтки, додати людині відчуття унікальності і впевненості у собі.stroitelnaya smeta Через багато років сьогоднішні клієнтки переглядатимуть весільні фото чи світлини із ювілею, зустрічей і їхні серця зігріватимуться від усвідомлення «яка ж я гарна!» Ось яка у нас почесна професія!

Шановні читачі, ви бачите себе у майбутньому стилістом, який робить бездоганний макіяж? Тоді вам до нас, у Рівненський центр ПТО ДСЗ! Наступна група слухачів за професією «Візажист» розпочне навчання 14 травня на базі Рівненського навчального відділення, що знаходиться за адресою: м.Рівне, вул. І.Підкови, 17а. Тривалість навчання – 5 місяців. Для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни – навчання безкоштовне, для інших категорій населення можливе на платній основі або за кошти роботодавців.

Тож, якщо ви з якихось причин чи обставин втратили роботу, не бійтеся зробити крок уперед і опанувати ще одну професію, про яку, можливо, мріяли, але не відважувалися сказати «це моє!». Бо, за законами Всесвіту, вашим буде все, на що ви маєте відвагу!

Більше інформації про формування груп та умови навчання

– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6499229
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
530
3605
11763
6466835
6469
94288
6499229

Ваш IP: 3.17.154.171
На сервері час : 2024-05-03 06:02:14
return_links(3); ?>