Увага! Рівненський центр ПТО ДСЗ формує нову групу слухачів «Керування БПЛА (дроном): теорія і практика». Навчання стартує 26 березня. Встигни записатися на курс!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Прогрес прямує у майбутнє потужними кроками. І те, що десять років для багатьох було чимось із серії фантастики, сьогодні стає реальністю. Хто на початку 2000-х тисячних міг уявити, що електронна пташка контролюватиме обробку ґрунту, проводитиме моніторинг на якість посівних робіт з висоти десятків і сотень метрів, вноситиме добрива, провадитиме високоточне обмірювання полів з урахуванням рельєфу, контролюватиме стан високовольтних електромереж, допомагатиме у пошуково-рятувальних роботах, зніматиме відео кліпи, фіксуватиме і оцінюватиме страхові випадки, стане найефективнішим засобом при створенні карт? Нині – це беззаперечна реальність. З подальшим плином років коло використання дронів у народному господарстві тільки розширюватиметься, а кількість модифікацій тільки зростатиме. І сучасність впевнено говорить: за дронами – майбутнє!

Рівненський центр ПТО ДСЗ тримає руку на пульсі і пропонує своїм слухачам опанувати нову компетенцію – «Керування БПЛА (дроном): теорія і практика». Знання за плечима не носити. І в цьому переконалися майже півтори сотні слухачів Центру, котрі вже підкорили собі електронну пташку і користуються набутими навиками у своїй роботі.

Приєднуйтеся до тих, хто любить навчатися новому та має бажання підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці! Запрошуємо слухачів незалежно від віку та професійного досвіду.

Форма навчання: очна.
Тривалість навчання: 4 дні.
Вимоги до слухачів: наявність сучасного смарфону, навики роботи на ПК.
Для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни навчання безоплатне.
Для інших категорій населення можливе навчання за кошти фізичних та юридичних осіб.

Орієнтовна вартість навчання – 2500 грн. (в залежності від кількості слухачів у групі).

  Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +38096 539 53 59

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6497822
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2728
2334
10356
6466835
5062
94288
6497822

Ваш IP: 3.17.79.60
На сервері час : 2024-05-02 19:36:17
return_links(3); ?>