Вчимо верстатників деревообробних верстатів!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Увага! Олександрійське навчальне відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ набирає групу слухачів за  професією «Верстатник деревообробних верстатів» 2 (1-2) розряду. Освітня програма розрахована на 2,7 місяця !

Протягом цього часу ви  опануєте технологію роботи на деревообробних верстатах, матеріалознавство та електротехніку, навчитеся читати технічні креслення. Наша навчальна майстерня устаткована сучасним обладнанням, а кваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання охоче поділяться своїм багаторічним досвідом.

stroitelnaya smetaНавчання відбувається за дуальною формою, тобто теоретичну підготовку слухачі проходять із викладачами навчального відділення, а виробниче навчання і виробничу практику – на базах обраних підприємств, що гарантує майже стовідсоткове працевлаштування наших випускників. Адже вже в процесі навчання робітник знайомиться із майбутнім трудовим колективом та професійними вимогами, вчиться працювати на існуючому у цеху обладнанні. Оволодівши у стислі терміни необхідними знаннями, ви станете  кваліфікованим фахівцем у галузі деревообробки, якому завжди знайдеться робота на деревообробних підприємствах краю. Навчання розпочнеться 24 квітня.

Увага! Запрошуємо жінок нарівні із чоловіками пройти професійну підготовку за професією «Верстатник деревообробних верстатів»! Як доводить життя, наші випускниці нині успішно працюють у деревообробній галузі в різних регіонах України. Встигніть записатися на курс, щоб стати кваліфікованим фахівцем, на якого «полюють» роботодавці!

Для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни навчання безоплатне. Для інших категорій населення можливе за власні кошти або кошти роботодавців.

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635,, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6497269
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2175
2334
9803
6466835
4509
94288
6497269

Ваш IP: 18.118.137.243
На сервері час : 2024-05-02 16:26:39
return_links(3); ?>