Водій категорії «С»: праця за межами звичайного драйву

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Всього 3,5 місяця навчання на базі Олександрійського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ – і перед слухачами за професією «Водій автотранспортного засобу» категорія С відкриваються нові перспективи працевлаштування. Цього разу в рамках реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни у цьому відділенні безоплатно навчалося десять ветеранів війни.

– Нині професія водія входить у ТОП-10 найактуальніших професій в Україні, – говорить куратор групи, майстер виробничого навчання Тарас Солончук. – І Олександрійське навчальне відділення, відгукуючись на виклики часу, готує водіїв усіх категорій. stroitelnaya smetaЗокрема сьогодні посвідчення водія автотранспортного засобу категорії «С», які мають право кермувати вантажівкою понад 7,5 тонн, отримали 12 чоловік. Чимало фірм пропонують таким фахівцям повну зайнятість та достойну оплату праці. Слухачі відзначалися високою вмотивованістю і чіткою дисципліною. А приємною особливістю цієї групи стала присутність на навчанні двох жінок – Ірини Цеклер та Наталії Лещук, які ні в чому не відставали від чоловіків: ні в оперативності засвоєння теоретичного матеріалу, ні у відпрацюванні практичних навичок водіння.– Десять років я пропрацювала на фабриці ТОВ «Морган Феніче», за станом здоров’я змушена була звільнитися і стати на облік у центрі зайнятості, – розповідає слухачка Ірина Цеклер. stroitelnaya smeta– На вибір нової професії вплинула обстановка у державі – чоловіки воюють, тож жінки мають їх заміняти на робочих місцях. Я – водій категорії «В» з восьмирічним стажем, тож сісти за кермо вантажівки для мене було логічно. У цьому мене підтримав чоловік, який працює водієм фури. Вже маю домовленості із працедавцем: після здачі іспитів у Територіальному центрі і отримання відповідних прав мене беруть на роботу на вантажівку. Буду возити клієнтам будівельні матеріали – щебінь, цеглу, пісок.

Життя доводить щоразу, що українська жінка не тільки віддана берегиня домашнього вогнища. Коли вирішується доля країни, вона  на рівні з чоловіками бере до рук зброю і йде на фронт, боронить Незалежність на барикадах і підставляє своє надійне плече, рятуючи економіку держави. Українки – вони саме такі!

Увага! На базі Олександрійського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ 10 квітня розпочинає заняття наступна група «Водій автотранспортних засобів категорія «С». Тривалість навчання – 2,5 міс.

Запрошуємо на навчання!

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635, , ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495449
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
355
2334
7983
6466835
2689
94288
6495449

Ваш IP: 18.119.111.9
На сервері час : 2024-05-02 04:48:40
return_links(3); ?>