Дрони впевнено завойовують ринок праці

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Увага! Відгукуючись на потреби часу, з 23 квітня Рівненський центр ПТО ДСЗ розпочинає новий навчальний курс з керування FPV-дроном. Термін навчання – два тижні, вартість курсу до 5 тис грн (в залежності від кількості слухачів у групі). А з 7 травня стартує курс з керування Агродроном. Тож запрошуємо на навчання.

Рівненський центр ПТО ДСЗ дуже пильно відслідковує потреби ринку праці і, відгукуючись на них, постійно розробляє спеціальні освітні програми, щоб слухачі після завершення навчання були конкурентозданими на ринку праці. Йдучи в ногу з часом,  два роки тому у цьому закладі освіти почали навчати операторів дронів.

stroitelnaya smetaАдже сфера їх застосування у народному господарстві збільшується щороку: зокрема їх широко використовують медійники, будівельники, аграрники, лісівники та багато інших. І ми з вами незабаром станемо свідками, коли використання дронів стане такою ж обов’язковою компетентністю, як уміння працювати на персональному комп’ютері.

Ми побували на одному з теоретичних занять, під час якого слухачі вчилися відпрацьовувати польоти дрона на симуляторі і поспілкувалися з викладачем

stroitelnaya smeta– Заклад освіти розробив чотириденну освітню програму, що дозволяє слухачам оволодіти теоретичними знаннями і впевнено відпрацювати практичні навички для того, щоб у майбутньому керувати різними видами дронів, – розповідає сертифікований викладач Рівненського центру ПТО ДСЗ Олександр Білик. – В нашому навчальному арсеналі є три модифікації DJI Mavic, які є найпростішими серед усього розмаїття БПЛА й ідеально підходять для засвоєння базових знань. Наші слухачі вже з наступного дня можуть безпечно здійснювати елементарне керування цим апаратом. Інші види літальних апаратів вимагають більш серйозної підготовки

stroitelnaya smeta

 Про те, що дрони впевнено завойовують майбутнє свідчать слова слухача курсу Олександра Каліша:

– Я працюю у Костопільському будинку школярів та юнацтва, де веду козацький гурток «Джура». Вирішив сам навчитися керувати БПЛА, щоб у майбутньому відкрити гурток з керування БПЛА для учасників гуртків, бо для них це буде дуже цікаво.

– Той, хто прагне професійного розвитку, мусить опановувати нові компетентності. stroitelnaya smetaБо це саме те вкладення часу і коштів, котре неодмінно окупається, – говорить заступник директора Рівненського центру ПТО ДСЗ з методичної роботи Оксана Зигалова. – Наприклад, наприкінці минулого року у нас навчалася керуванню дроном кандидатка на участь в експедиції в Антарктиці. Людині ці знання потрібні були для того, щоб підвищити свій рейтинг і виграти конкурс. Можемо сказати, що поставленої мети наша слухачка досягла – нині вона у складі експедиції прибула на станцію ім. Вернадського і успішно виконує покладені на неї обов’язки.stroitelnaya smeta Маленький, але суттєвий нюанс, який відіграє велику роль при працевлаштуванні: ми не тільки даємо своїм слухачам ґрунтовні знання, наш заклад освіти підтверджує отримані компетентності документами державного зразка! Ми запровадили курс з керування дронами у жовтні 2022 року і за цей час зі стін закладу освіти вийшло 147 випускників. Врахуйте, що спеціально формуємо невеликі групи для того, щоб навчальний процес був ефективним, адже ми дуже дорожимо своєю репутацією.  З 23 квітня плануємо запустити новий навчальний курс – з керування FPV-дроном. Ми вже закупили апарат і розробили освітню програму. Керування таким дроном вимагає набагато більше вмінь та навичок, бо він дуже маневрений й складний у керуванні і щоб навчитися на ньому працювати потрібен термін підготовки близько двох тижнів. Відповідно, цей курс коштуватиме близько 5 тис. грн. А, відгукуючись на потреби аграріїв, з 7 травня розпочнемо курс з керування Агродроном. Тож запрошуємо на навчання.

Запрошуємо на навчання!

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +38096 539 53 59

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495889
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
795
2334
8423
6466835
3129
94288
6495889

Ваш IP: 3.143.228.40
На сервері час : 2024-05-02 07:44:16
return_links(3); ?>