На екскурсії у Навчально-виробничому комплексі побували внутрішньо переміщені особи

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Кілька днів тому Навчально-виробничий комплекс Рівненського центру ПТО ДСЗ, що знаходиться у Рівному по вул. І.Підкови,16а зустрічав гостей. Близько десяти осіб із числа внутрішньо переміщених осіб побували тут на екскурсії, яку організували ГО ВПО «Україна» та адміністрація центру. Зустрічали учасників заходу заступник директора з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко та старший майстер НВК Олена Хоміна. Метою цієї зустрічі було ознайомити внутрішньо переміщених осіб із можливістю здобути робітничу професію, пройти перепідготовку чи підвищення кваліфікації для того, щоб на новому місці знайти роботу і, відповідно, сталі засоби до існування.

stroitelnaya smeta– У нашому Навчально-виробничому комплексі можна здобути фах офіціанта, бармена, майстра ресторанного обслуговування, маємо повний спектр професій б’юті-індустрії. Тут готуємо агентів з організації туризму, покоївок – всього 13 професій, котрі користуються попитом на ринку праці, – звернулася до присутніх заступник директора Руслана Бодренко, презентуючи перелік професій. – Враховуючи, що наші слухачі – люди дорослі, то й програми ми розробляємо таким чином, щоб підготувати фахівця у стислі терміни – від місяця до півроку. Ми дорожимо своєю репутацією, а тому навчання слухачів проходить у сучасних виробничих майстернях та лабораторіях на новітньому обладнанні, свої знання їм передають висококваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання. Саме тому наші слухачі майже стовідсотково знаходять роботу після державної кваліфікаційної атестації

Присутніх також було ознайомлено з пільгами для внутрішньо переміщених осіб у сфері діяльності служби зайнятості, до яких належить безоплатне навчання та при потребі проживання на період навчання у комфортабельному гуртожитку готельного типу, про можливість отримати кваліфіковану психологічну допомогу у фахівців психолого-виховної групи НВК.

stroitelnaya smetaСтарший майстер Олена Хоміна показала учасникам екскурсії навчальні аудиторії та майстерні. Непідробне зацікавлення у них викликали сучасна кухня-лабораторія, устаткована за останніми вимогами часу, прекрасно обладнані лабораторії, де навчаються майбутні майстри манікюру, педикюру, перукарі та косметологи.

– Навіть якщо ви перебуваєте у трудових відносинах, то можете опанувати нову професію чи пройти перекваліфікацію, навчаючись дистанційно за ваучером, – звернулася до присутніх Олена Хоміна. –  На базі НВК за ваучером можна опанувати фах кондитера і кухаря. Однією з умов навчання за ваучером є досягнення особою віку 45+. Тож приходьте на навчання у Рівненський центр ПТО ДСЗ і творіть своє майбутнє разом із нами!

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaD +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6497253
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2159
2334
9787
6466835
4493
94288
6497253

Ваш IP: 18.226.169.94
На сервері час : 2024-05-02 16:23:15
return_links(3); ?>