Успіх завжди приходить до працьовитих і цілеспрямованих

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Вікторія Найчук вже дев’ятий рік працює майстром манікюру у Радивилові. Після закінчення школи дівчина одразу визначилася із майбутньою професією – буде дарувати жіночим ручкам витонченість, роблячи манікюр. І навіть почала самостійно вправлятися, переглядаючи відеокурси по Інтернету, придивляючись, як працюють місцеві досвідчені майстрині. Проте невдовзі зрозуміла, щоб досягти професійного рівня, потрібні справжні систематичні знання. Тож зареєструвалася як безробітна у Радивилівському центрі зайнятості, звідки її скерували опановувати омріяну професію у Навчально-виробничому комплексі, що знаходиться за адресою вул.І.Підкови, 16а.

Пів року навчання промайнули швидко, Вікторія із захопленням переймала тонкощі професії у майстра виробничого навчання Лілії Мельник. Протягом часу навчання слухачка проживала у комфортабельному гуртожитку готельного типу, а професійного досвіду набиралася під час виробничого навчання та виробничої практики, що проходили у салонах краси обласного центру. Забігаючи наперед скажу, що хороші теплі спогади про Лілію Мельник, яка допомогла перетворити хобі на професію, Вікторія Найчук зберігає і донині.

 І ось збіг термін навчання, попереду – самостійна праця, де все залежить тільки від тебе самої. Молода майстриня, яка опанувала на той час всі найновіші тенденції у сфері манікюру, швидко напрацювала власну базу клієнтів. А кілька років тому Вікторія Найчук разом з перукарем  та візажистом створили у Радивилові студію краси «Ейфорія», котра користується популярністю у жіноцтва Радивилова і навколишніх населених пунктів.

– Зараз маю близько сотні клієнтів, – розповідає Вікторія. – Часто мій робочий день триває набагато довше, ніж передбачено законодавством. Але не нарікаю, бо це мій бізнес і він успішно розвивається. Я ж не тільки маю матеріальну винагороду за працю, а й хороші відгуки моїх клієнток, а добра фахова репутація  для мене значить багато.

Вікторія вирізняється цілеспрямованістю, вона володіє чудовою здатністю візуалізувати майбутнє. Вона довідалась, що існує урядовий проект «єРобота», спрямований на активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць, який передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу. І вирішила перейти на вищий щабель у підприємницькій діяльності – відкрити у Радивилові магазин з продажу витратних та основних матеріалів для майстрів манікюру в регіоні, а також провадити інтернет-продажі цих матеріалів. Тож Вікторія Найчук скористалася з цієї державної програми, написала бізнес-план і успішно його захистила, а вже 1 квітня прийшло повідомлення про позитивне рішення держави і невдовзі її мрія почне реалізовуватися.

– Вже орендувала місце під магазин у приміщенні універмагу, закупила матеріали для ремонту, – розповідає Вікторія. – Я давно працюю з багатьма українськими брендами, переконалася у їх високій якості і у моєму магазині левова частка продукції належатиме вітчизняному виробнику. Свою улюблену професію майстра манікюру кидати не збираюся. У магазині буде працювати продавець-консультант, бо однією з умов мого бізнес-плану було створення робочого місця. Думаю, що майбутню працівницю я також знайду через службу зайнятості.

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635,, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495295
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
201
2334
7829
6466835
2535
94288
6495295

Ваш IP: 18.217.6.114
На сервері час : 2024-05-02 02:27:23
return_links(3); ?>