Касир у торговельному закладі має бути обов’язково кваліфікованим

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Державна кваліфікаційна атестація слухачів, скерованих на навчання за професією «Касир на підприємстві, в установі, організації» до Рівненського центру ПТО ДСЗ Рівненським міським центром зайнятості, Здолбунівською, Рівненською районними філіями Рівненського обласного ЦЗ, відбулася на тому ж активному, натхненному рівні, що й усе навчання та виробнича практика. Викладачі Балацька Валентина та Захарук Ольга відмітили, що за 2,9 місяця навчання слухачі опанували основи банківської справи, навчилися оперативно і акуратно приймати, видавати та зберігати готівку в касі віртуального підприємства, оформлювати операції з одержання і видавання готівки за касовим ордером, вести облік надходження та реалізації товарів і послуг навчилися працювати в програмі «BAS», а це особливо важливо, адже такі знання значно розширюють діапазон працевлаштування.

stroitelnaya smetaВикладачка Галина Борковська додає: «Навчальна програма касирів (ПУО) передбачає також вивчення основ бухгалтерського обліку та технології ведення касових операцій. Супроводжуюча групи Зубік Валентина відмітила позитивне професійне налаштування випускниць: «Це була одна з кращих груп! Зацікавленні, вмотивовані, дружні, розумні! Всі знали, для чого прийшли на навчання, отож, мали велике бажання здобути професію. Суцільне задоволення проводити лекційні та практичні заняття з такими слухачами!». Відмінні знання, чудові комунікаційні якості, висока самоорганізованість, відповідальність та професійний потенціал – саме такі якості відмітили й роботодавці, на базах яких майбутні касири проходили виробничу практику.

stroitelnaya smetaПропозиції працевлаштування – найвища нагорода за сумлінне навчання. Партнери закладу освіти завжди покладаються на кваліфікованих робітників, отож, часто підбирають нові кадри саме із випускників Рівненського центру ПТО ДСЗ.

Усі випускники вже отримали по кілька пропозицій від роботодавців щодо офіційного працевлаштування за здобутою професією та наразі визначаються з місцем роботи. Та 2 випускниці вже визначились - Рівнянка (ВПО) Лимар Євгенія залишається на роботі в ФОП Цехмейструк Юлія Миколаївна. Саме у цьому колективі слухачка довела свою працездатність та високий рівень професійних знань. Її одногрупниця із Рівного Гладкевич Раїса отримала запрошення від ФОП Ковалець Володимир (ресторан «GUSTO»)..

Кваліфікованих касирів привітала і вручила свідоцтва державного зразка заступниця директора Оксана Зигалова. Вона підкреслила, що професія має цікаві переваги, оскільки комунікації із підрозділами та людьми завжди спонукають до активності та професійного зростання. Оксана Миколаївна також наголосила, що заклад освіти постійно співпрацює з роботодавцями та проводить курси, які сприяють зростанню ділової активності та розвитку підприємництва не тільки Рівненщини, а й України в цілому. Розповіла про урядові програми щодо підтримки малого та середнього бізнесу.

Професія «Касир торговельного залу» нині затребувана і підтвердженням цьому є те, що вже стартувала нова група слухачів, але заклад освіти готовий приймати на навчання і за індивідуальними навчальними планами у будь-який час та без вступних іспитів. Тож, запрошуємо на навчання до Рівненського центру ПТО ДСЗ!.

 Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaD +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507436
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2643
2945
19970
6466835
14676
94288
6507436

Ваш IP: 3.144.35.148
На сервері час : 2024-05-05 16:02:00
return_links(3); ?>