ОБМІН ДОСВІДОМ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

У рамках програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», що реалізується Федеральним Міністерством Економічного Співробітництва та Розвитку Німеччини 15-20 квітня 2024 року відбувся робочий візит представників Міністерства економіки України, Міністерства освіти і науки України, Державного центру зайнятості та керівників восьми центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості до м. Берлін та м. Нюрберг.

Основна мета візиту – обмін досвідом та консолідація зусиль керівників проєкту, його партнерів та стейкхолдерів щодо модернізації та покращення державних послуг у сфері зайнятості та перепідготовки дорослого населення в Україні.

stroitelnaya smetaСьогодні центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є ефективним та потужним інструментом з оперативного плекання робітничих кадрів для потреб економіки, відбудови та відновлення України. Багаторічний досвід навчання, перенавчання дорослого населення та тісні зв’язки з роботодавцями забезпечують їх швидкість, гнучкість та інноваційність.

Наталія БУРА, директор Рівненського центру професійної освіти державної служби зайнятості, взявши участь у навчальному візиті до Німеччини, зазначає:stroitelnaya smeta «Цей візит став потужним імпульсом для реалізації тих ідей та задумів, котрі вже були напрацьовані у закладі освіти, також за результатами поїздки виникло багато нових ідей, які вже обговорено з колективом педпрацівників. Ми розуміємо, що в умовах сьогодення та у світлі нового проєкту Закону України «Про професійну освіту» ми маємо скоригувати свій вектор розвитку у сторону найбільш затребуваних повних та часткових професійних кваліфікацій. Ми маємо забезпечувати широку можливість не лише для здобуття профкваліфікацій, але і для їх підтвердження. Тому одним із пріоритетів є розширення діяльності закладу освіти – як переліку освітніх послуг, так і переліку професійних кваліфікацій на базі діючого кваліфікаційного центру

stroitelnaya smeta Ми маємо стати ще більш доступними та відкритими для найрізноманітніших категорій населення, які до нас звертаються (безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, осіб з обмеженими можливостями, та, звісно, роботодавців). Тому ставлю для себе і колективу завдання – розширення переліку дистанційних курсів та оновлення платформи дистанційного навчання. Взірцем ефективної реалізації дистанційного навчання для мене є освітня платформа, яка використовується для навчання безробітних в Німеччині. Адаптація цієї платформи для навчання дорослих українців дозволила б в цілому вивести навчання у закладі освіти на якісно новий рівень. Сподіваюсь, що завдяки проєкту та зусиллям закладу освіти ми зможемо швидше наблизитись до європейських стандартів у сфері професійного навчання дорослих.

 А сьогодні ми вже пропонуємо чи не найширший перелік освітніх послуг в Україні для найрізноманітніших категорій населення. До того ж, ми маємо власний комфортабельний гуртожиток та чудовий склад педагогів, які перетворюють навчання у цікавий та захоплюючий процес».

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaD +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507621
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2828
2945
20155
6466835
14861
94288
6507621

Ваш IP: 18.227.228.95
На сервері час : 2024-05-05 18:54:59
return_links(3); ?>