Тестування програмного забезпечення опановуємо за 2 місяці!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

22 квітня на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ склали підсумкові іспити майбутні тестувальники програмного забезпечення. Група сама по собі особлива, адже вона об’єднала слухачів з різних куточків України: один – з Миколаївщини, один – із Харкова та рівняни.

Роман Русальов родом з Миколаївщини. Свого часу працював техніком з обслуговування банкоматів. Крім того захоплювався комп’ютерними іграми та допомогав іншим у цій сфері. Перебуваючи на обліку у центрі зайнятості, дізнався про курс «Тестування програмного забезпечення» і вирішив спробувати опанувати новий фах. Після закінчення курсу Роман планує за рекомендацією викладача займатися саме тестуванням ігрових додатків. Адже у геймдеві зазвичай мало «жорстких, рамкових» сценаріїв, коли треба робити тільки так, а не інакше. Саме це розбавляє щоденну рутину та дає змогу насолоджуватись роботою.

stroitelnaya smetaІнша слухачка курсу  - Сніжана Скринник родом з Харкова. У зв’язку з воєнними діями була змушена покинути рідне місто, де мала власний бізнес. Опанувавши нову професію, Сніжана планує розпочати власний бізнес у Рівному та пов’язати його з новою спеціальністю.

Слухачі опановували цей непростий фах, навчаючись дистанційно, не виїжджаючи з дому, не відриваючись від своїх родин та звичного способу життя, що позитивно відобразилося на їх сімейних бюджетах.stroitelnaya smeta А щодо самої спеціальності, то на ринку праці тестувальники завжди почуваються впевнено, бо їх вміння і навички потрібні у кожному сучасному проєкті. Велика затребуваність автоматично веде за собою достойну оплату праці. Адже заробітна плата тестувальника вже на початку кар’єри стартує від 20 тисяч гривень. Тож наші випускники зробили перший крок до високих доходів та престижної роботи.

Протягом двох останніх років це вже шоста (за рахунком) група тестувальників опановувала підходи до тестування програмного забезпечення, вчилася визначати рівні, типи та методи тестування, освоювала основи комп’ютерних мереж та системи контролю версій. stroitelnaya smetaНинішні випускники в змозі самостійно розробляти плани тестування програмного забезпечення, додатків та сайтів. Вони навчилися виявляти помилки у програмах, щоб спеціалісти їх потім усували. З упевненістю можна сказати, що слухачі успішно оволоділи цим інженерним фахом. А якщо все вище сказане перекласти простими словами, то тестувальник – це технічний лікар «Айболить», який оберігає комп’ютерну програму від помилок і багів, постійно працює над покращенням технічної сторони продукту та запобігає виникненню помилок у роботі ПЗ у майбутньому.

Усі випускники одностайно відзначають високий рівень знань, який отримали під час навчання.

stroitelnaya smetaВручаючи посвідчення, заступник директора з методичної роботи Оксана Зигалова побажала випускникам не зупинятись на досягнутому та постійно розширювати свої професійні горизонти. Після іспиту організувала надання викладачами закладу освіти додаткової консультативної допомоги щодо участі випускників в урядових грантових програмах з метою подальшого відкриття власного бізнесу. Харків'янка Сніжана Скринник зацікавилась найбільще та планує пройти додаткові курси аби відкрити власну справу, пов’язану з тестуванням програмного забезпечення. Інші випускники поки планують виконувати роботу тестувальника за наймом у різних вітчизняних ІТ компаніях.

Тож, запрошуємо усіх охочих на навчання до Рівненського центру ПТО ДСЗ, де незмінний викладач Петрук Ганна Миколаївна радо зустріне Вас та допоможе опанувати непростий, але затребуваний фах тестувальника програмного забезпечення!

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaD +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507675
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2882
2945
20209
6466835
14915
94288
6507675

Ваш IP: 3.129.247.196
На сервері час : 2024-05-05 19:21:18
return_links(3); ?>