Увага! 8 травня стартує новий 5-денний курс – «Керування агродроном під час виконання сільськогосподарських робіт»!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Запрошуємо на навчання!.

Час невпинно рухає вперед прогрес. І нині незамінними помічниками фермерів і крупних виробників сільгосппродукції стають агродрони. Вони кардинально змінюють підходи до ведення рільництва, адже з їх допомогою можна боротися із бур’янами, вносити добрива, контролювати якість посівів тощо.

Йдучи в ногу з часом, Рівненський центр ПТО ДСЗ розробив 5-денний курс підвищення кваліфікації «Керування агродроном під час виконання сільськогосподарських робіт». Наша спеціалізація – доросле населення, бо розуміємо, яке важливе значення для цієї категорії населення мають саме стислі терміни навчання!

stroitelnaya smeta У навчальній програмі закладено години на вивчення будови, технічних характеристик агродрона, відпрацюванню навиків перевірки, активації та додавання дрона до мереж керування, підготовка БПЛА до польоту, управління ним в автоматичному та ручному режимах. Друга половина навчальних годин присвячена відпрацюванню практичних навиків керування агродроном із застосуванням комплектуючих пристоїв для виконання певних видів сільськогосподарських робіт. По завершенню курсу слухачі отримають посвідчення про право керування агродроном, що підтвердить вашу конкурентоспроможність на ринку праці. Адже ви, використовуючи опановані додаткові компетентності, станете цінним фахівцем у своєму сільгосппідприємстві, або зможете організувати власну справу.

Щоб досягти професійного успіху, все треба робити своєчасно, тож запрошуємо на навчання у Рівненський центр ПТО ДСЗ! Встигни записатися на новий курс, який стартує 8 травня.

Сертифіковані викладачі допоможуть опанувати керування агродроном швидко та цікаво.

Вартість навчання (в залежності від кількості слухачів у групі) близько 5 тис. грн.

Навчання зареєстрованих безробітних БЕЗОПЛАТНЕ (за кошти Фонду загальнообовʼязкового державного соціального страхування України на випадок безробіття)..

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635,, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507866
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3073
2945
20400
6466835
15106
94288
6507866

Ваш IP: 18.222.179.186
На сервері час : 2024-05-05 21:26:51
return_links(3); ?>