КОЛИ ХОБІ СТАЄ СПРАВОЮ ЖИТТЯ

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

pic

 Увага!

✅Рівненський центр ПТО ДСЗ
запрошує бажаючих
на навчання за професією
«Кондитер 3-го розряду».

✅ Стартуємо 25 лютого,
тож часу на «розкачку»
майже не лишилося!

✅ Термін навчання – 6,3 міс

Сьогодні особливий день для десятьох слухачок Рівненського центру ПТО ДСЗ за професією «Кондитер 3-го розряду» – вони завершили курс навчання і отримали Свідоцтва державного зразка про присвоєння їм робітничої кваліфікації.

pic

Різні слухачки, десять різних характерів і одна спільна мета – здобути знання у галузі кулінарії. Їх професійний рівень сьогодні перевіряла кваліфікаційна комісія у складі заступника директора Центру з навчально-виробничої роботи Руслани Бодренко, педагогів Навчально-виробничого комплексу Центру та знаного у Рівному кулінара Юлії Хажанець. 

Ніколи не пізно здобути професію, яка тобі до душі, нині переконалася слухачка
Наталія Котяш. Свого часу вона здобула вищу педагогічну освіту і працювала у школі, згодом була приватним підприємцем. Ця творча людина не тільки постійно опановує нові знання й навики та має дуже широкий діапазон захоплень, вона також вміє вдало все це поєднувати. Наприклад, навчилася створювати гарні декоративні вироби із лози, малює узори по дереву, створює декоративні таці із лози. Перший раз навички лозоплетіння застосувала, сплітаючи форми для випічки різноманітних сортів хліба на заквасці.

pic– Три роки тому знайома попросила зробити форми з лози для вистоювання хліба і пригостила хлібом на заквасці, – згадує Наталія Котяш. – Мені дуже сподобався смак і захотілося самій пекти такий хліб. Так розпочалася моя історія як пекаря. І хоч я самостійно вчилася, однак розуміла, що справжніх професійних знань мені бракує. Тому, коли запропонували здобути професію кондитера на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ, не вагалася. 

У плани на майбутнє Наталії Котяш входить створити крафтову міні-пекарню і випікати різні сорти хліба на заквасці. Наприклад, улюблений багатьма «Бородинський», новітні сорти хліба – з прованськими травами, шоколадний, гречані багети тощо. 

– Знаючи свою неспокійну натуру, розумію, що з часом у моїй пекарні також будуть продаватися і кондитерські вироби, – говорить Наталія. – У такому випадку, треба буде подбати про масштабування справи і запросити на роботу найманого працівника. Але це, поки що, проект на майбутнє.

pic– Знаючи моє захоплення випічкою, кума підказала, що у Рівненському центрі ПТО ДСЗ ось-ось розпочнуться курси кондитерів, де можна здобути професійну освіту, – до розмови вступає ще одна слухачка Центру Віта Богатко. – Бажання опанувати цю професію виникло не спонтанно – до цього я йшла кілька років, вивчала різноманітні майстер-класи, яких так багато в Інтернеті. Проте, нині розумію, що ті курси давали поверхові навички, а справжні професійні знання я отримала лише зараз. Курс був надзвичайно насиченим і цікавим – від основ приготування тіста до створення складних багатошарових тортів, еклерів, печива та інших десертів, я опанувала техніки глазурування, декорування та карамелізації. Особливу увагу наші педагоги Світлана Рибачок, Юлія Ганзюк приділяли дотриманню технологій і стандартів якості.

picМісяці навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ для слухачок за професією «Кондитер 3-го розряду» пролетіли дуже швидко. За їх словами атмосфера в групі була дружньою, а викладачі – справжні професіонали, які завжди підтримували та ділилися своїм досвідом. Нині випускниці готові працювати за обраним фахом і радувати людей смачними та якісними виробами. 

– Шановні наші слухачі, ви здобули омріяну професію, отримали Свідоцтва про підтвердження вашої професійної кваліфікації, що автоматично відкриє перед вами нові можливості на ринку праці, – звернулася до слухачок заступник директора з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко. – Ми щиро віримо, що вам усе в майбутньому вдасться і з часом ви повернетеся до нашого Центру вже у якості успішних роботодавців, допомагаючи новим талантам знайти свій шлях у цій солодкій професії!

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на сайті  
https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: тел. 0800600635
ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua
Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до
найближчого підрозділу служби зайтятості, 
aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7625416
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2009
2378
18022
7591945
38616
132385
7625416

Ваш IP: 18.97.14.80
На сервері час : 2025-03-15 12:58:27
return_links(3); ?>