Співпраця РЦПТО із Рівненським центром сприяння бізнесу

     Минулої п’ятниці п’ятеро викладачів РЦПТО з бізнес-планування підвищували власний професійний рівень на тренінгу «Школа бізнесу. Як розпочати власну справу», що проходив у нещодавно відкритому Центрі сприяння бізнесу. Заняття провів консультант центру, тренер Віктор Голуб. Учасники, згідно із програмою тренінгу, проаналізували сильні та слабкі сторони малого і середнього бізнесу, найбільш значимі складові успішного бізнесу, пошук та методи генерації бізнес-ідей. Були розглянуті необхідність бізнес-планування, структура бізнес-плану та моделі роботи над ним. Проведені різні види аналізу ринку, конкурентного середовища,  сформований комплекс маркетингу. Наприкінці торкнулися організаційно-правових аспектів ведення власної справи. У роботі застосовувалися такі форми навчання як, індивідуальна робота, робота в командах, міні-лекція, метод мозкового штурму.  
    Загалом тренінг пройшов на високому рівні, учасники особливо відмітили чітке викладення матеріалу, дотримання програми тренінгу, вдале поєднання різних форм навчання, високий рівень підготовки тренера. Сьогодні можна сказати упевнено – співпраця триватиме і надалі.
      Центр сприяння бізнесу відкрився у липні 2013 року у Рівному в рамках транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Люблина». Проект реалізується в межах співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 років. Основними напрямками діяльності центру є: поточні юридичні та фінансові консультації, навчальні семінари та тренінги «Школа бізнесу», обмін досвідом із закордонними колегами, підбір партнерських  контактів, пошук інвестицій для бізнесу, розробка бізнес-планів та інші. 
      Рівненський ЦПТО не перший рік здійснює підготовку безробітних за напрямом «Підприємець-початківець». Під час навчання слухачі складають та захищають бізнес-план, з метою отримання одноразової допомоги на започаткування власного бізнесу. Проте слухачі центру часто ставлять запитання про подальшу консультаційну підтримку їхніх проектів, особливо ті з них, хто не мають попереднього досвіду ведення власної справи. Для вирішення цієї проблеми була започаткована співпраця із новоствореним центром сприяння бізнесу, де власник стартапу може отримати необхідний подальший супровід. Консультанти центру сприяння бізнесу вже проводили презентації можливостей ЦСБ слухачам РЦПТО, у подальшому планується більш активна та тісна співпраця з метою збільшення кількості успішних підприємців в регіоні. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6787146
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2207
2748
16110
6746389
95024
105507
6787146

Ваш IP: 13.59.228.75
На сервері час : 2024-07-27 12:04:52
return_links(3); ?>