Викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО взяли участь у презентації нового обладнання, влаштованої фірмою «Парті» для діючих кухарів та власників ресторанних бізнесів Рівного. Було презентоване італійське обладнання з інноваційними технологічними характеристиками. Зокрема - конвекційні печі з механічним управлінням, конвекційні печі з електронним управлінням, розстоювальні шафи, холодильні та морозильні шафи, набір для піци.
Детальніше розглядався пароконвектомат, про який розповів і дав змогу порівняти простоту у використанні і універсальність фритюрниці (на прикладі приготування картоплі «фрі» ) шеф-кухар київського ресторану Ілля Дімковський.
Він провів майстер –клас з приготування м’яса запеченого, риби, дерунів та картоплі «фрі». Усі страви можна було скуштувати, а також – спробувати самостійно різні режими та функції. Презентацію присутні оцінили, як корисну та пізнавальну.