Підвищили рівень професійної майстерності

 dsc 0393Викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО взяли участь у презентації нового обладнання, влаштованої фірмою «Парті» для діючих кухарів та власників ресторанних бізнесів Рівного. 
Було презентоване італійське обладнання  з інноваційними технологічними характеристиками. Зокрема -  конвекційні печі з механічним управлінням, конвекційні печі з електронним управлінням, розстоювальні  шафи, холодильні та морозильні шафи, набір для піци.
     Детальніше розглядався пароконвектомат, про який розповів і дав змогу порівняти  простоту у використанні і універсальність фритюрниці (на прикладі приготування картоплі «фрі» ) шеф-кухар київського ресторану Ілля Дімковський.
     Він провів майстер –клас з приготування м’яса запеченого, риби, дерунів та картоплі «фрі». Усі страви можна було скуштувати, а також – спробувати самостійно різні режими та функції. Презентацію присутні оцінили, як корисну та пізнавальну. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6787228
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2289
2748
16192
6746389
95106
105507
6787228

Ваш IP: 3.133.138.31
На сервері час : 2024-07-27 12:31:02
return_links(3); ?>