Підвищили рівень професійної майстерності

 dsc 0393Викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО взяли участь у презентації нового обладнання, влаштованої фірмою «Парті» для діючих кухарів та власників ресторанних бізнесів Рівного. 
Було презентоване італійське обладнання  з інноваційними технологічними характеристиками. Зокрема -  конвекційні печі з механічним управлінням, конвекційні печі з електронним управлінням, розстоювальні  шафи, холодильні та морозильні шафи, набір для піци.
     Детальніше розглядався пароконвектомат, про який розповів і дав змогу порівняти  простоту у використанні і універсальність фритюрниці (на прикладі приготування картоплі «фрі» ) шеф-кухар київського ресторану Ілля Дімковський.
     Він провів майстер –клас з приготування м’яса запеченого, риби, дерунів та картоплі «фрі». Усі страви можна було скуштувати, а також – спробувати самостійно різні режими та функції. Презентацію присутні оцінили, як корисну та пізнавальну. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

9073612
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1877
3024
17374
9010774
17374
177971
9073612

Ваш IP: 216.73.216.188
На сервері час : 2025-12-04 09:49:46
return_links(3); ?>