Підвищили рівень професійної майстерності

 dsc 0393Викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО взяли участь у презентації нового обладнання, влаштованої фірмою «Парті» для діючих кухарів та власників ресторанних бізнесів Рівного. 
Було презентоване італійське обладнання  з інноваційними технологічними характеристиками. Зокрема -  конвекційні печі з механічним управлінням, конвекційні печі з електронним управлінням, розстоювальні  шафи, холодильні та морозильні шафи, набір для піци.
     Детальніше розглядався пароконвектомат, про який розповів і дав змогу порівняти  простоту у використанні і універсальність фритюрниці (на прикладі приготування картоплі «фрі» ) шеф-кухар київського ресторану Ілля Дімковський.
     Він провів майстер –клас з приготування м’яса запеченого, риби, дерунів та картоплі «фрі». Усі страви можна було скуштувати, а також – спробувати самостійно різні режими та функції. Презентацію присутні оцінили, як корисну та пізнавальну. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8322464
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3748
7594
31665
8248751
125425
145819
8322464

Ваш IP: 216.73.216.188
На сервері час : 2025-08-23 14:44:00
return_links(3); ?>