Підвищили рівень професійної майстерності

 dsc 0393Викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО взяли участь у презентації нового обладнання, влаштованої фірмою «Парті» для діючих кухарів та власників ресторанних бізнесів Рівного. 
Було презентоване італійське обладнання  з інноваційними технологічними характеристиками. Зокрема -  конвекційні печі з механічним управлінням, конвекційні печі з електронним управлінням, розстоювальні  шафи, холодильні та морозильні шафи, набір для піци.
     Детальніше розглядався пароконвектомат, про який розповів і дав змогу порівняти  простоту у використанні і універсальність фритюрниці (на прикладі приготування картоплі «фрі» ) шеф-кухар київського ресторану Ілля Дімковський.
     Він провів майстер –клас з приготування м’яса запеченого, риби, дерунів та картоплі «фрі». Усі страви можна було скуштувати, а також – спробувати самостійно різні режими та функції. Презентацію присутні оцінили, як корисну та пізнавальну. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8972298
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
474
6399
35452
8890232
94031
220443
8972298

Ваш IP: 18.97.14.81
На сервері час : 2025-11-16 01:57:34
return_links(3); ?>