Наші кращі випускники: Ірина Ковалець

DSCF54244 листопада на базі Рівненського ЦПТО завершила навчання чергова група слухачів за напрямом «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Цей напрям є одним з найпопулярніших, його обирають архітектори, дизайнери інтер’єрів, ландшафтні дизайнери, представники інших професій, де потрібне об’ємне бачення об’єктів.

Ірина Ковалець – дизайнер інтер’єрів. На навчання потрапила невипадково – завжди мріяла навчитися створювати тривимірні моделі інтер’єрів, навіть намагалася вивчити програму сама. Проте самостійне навчання, як правило, несистемне і не дуже ефективне в силу відсутності критичного професійного погляду зі сторони. Тому, почувши від подруги, яка навчалася в РЦПТО раніше, про цю можливість, вирішила пройти навчання. Ірина ділиться враженнями:

06- Побачивши роботи подруги, я одразу відмітила ефект – вона дуже виросла, як професіонал. Тим більше, зараз вона працює дизайнером інтер’єру. Я працювала також по цьому напрямку, потім мене звільнили, так потрапила  на облік в службу зайнятості. Одразу подала заявку на ці курси.

За три місяці навчилася створювати різні об’єкти – моделювати, накладати відповідні текстури на ці об’єкти, створювати простори, здійснювати рендер. Почуваюся набагато впевненіше – навіть почала брати замовлення на розробку інтер’єрів. З’явилися замовники у Рівному, Києві – спрацьовує ефект «сарафанного радіо». Якщо так піде далі – доведеться відкривати власну справу, багато хто радить зробити це.

Дуже задоволена навчанням. По-перше – навіть не думала, що в державній установі може бути таке оснащення кабінетів. Не тільки комп’ютери, але й 3D – принтер. Як дизайнеру мені це дуже цікаво. Адже можна створити модель і одразу надрукувати клієнту в об’ємі, щоб продемонструвати як це виглядатиме. По-друге – чудовий викладач. Пояснює матеріал дуже зрозуміло, вдячна йому за відношення, за те, що навчив нас.

02Буду радити навчання в цьому закладі усім своїм знайомим. Адже у якості я упевнилася сама, та й мої роботи будуть свідчити про те саме. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6445611
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4175
5352
9527
6415669
47139
69298
6445611

Ваш IP: 3.134.104.173
На сервері час : 2024-04-16 18:21:53
Счетчик joomla
return_links(3); ?>