У Рівному пройшов кулінарний майстер-клас із приготування суші та ролів. Цей захід був проведений на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості в рамках спеціалізованої виставки «Весільний Пудель».
Майстер-клас проводив шеф-повар Сергій Холодов та Аліса Хагенбрух, директор виїзної ресторації «Кульбаба». Протягом трьох годин вони навчали учасників варити рис, нарізати інгредієнти для суші чи ролів та готувати японський омлет – тамаго.
Правильно закрутити та нарізати роли – виявилося завданням не з легких. Тому на цьому етапі ведучі майстер-класу працювали індивідуально з кожним учасником. Головний секрет – часто полоскати ніж і розрізати без сильного натискання.
На десерт відвідувачі заходу вчилися готувати смажені банани з шоколадом і запашний японський чай з імбиром, кардамоном і молоком.
Після лікнепу всі присутні куштували свої кулінарні шедеври і ділилися враженнями.
З боку РЦПТО участь у майстер-класі взяли майстри виробничого навчання та слухач за професією "кухар".
Гості отримали настільки приємні враження від майстер-класу, що майже одразу сформувавіся запит на проведення ще одного уроку з приготування суші, який відбудеться найближчим часом на базі РЦПТО.
За матеріалами новинного порталу ЧаРівне.