Майстер-клас з приготування суші

DSC 1611У Рівному пройшов кулінарний майстер-клас із приготування суші та ролів. Цей захід був проведений на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості в рамках спеціалізованої виставки «Весільний Пудель».

Майстер-клас проводив шеф-повар Сергій Холодов та Аліса Хагенбрух, директор виїзної ресторації «Кульбаба». Протягом трьох годин вони навчали учасників варити рис, нарізати інгредієнти для суші чи ролів та готувати японський омлет – тамаго.

Правильно закрутити та нарізати роли – виявилося завданням не з легких. Тому на цьому етапі ведучі майстер-класу працювали індивідуально з кожним учасником. Головний секрет – часто полоскати ніж і розрізати без сильного натискання.

На десерт відвідувачі заходу вчилися готувати смажені банани з шоколадом і запашний японський чай з імбиром, кардамоном і молоком.

Після лікнепу всі присутні куштували свої кулінарні шедеври і ділилися враженнями.

З боку РЦПТО участь у майстер-класі взяли майстри виробничого навчання та слухач за професією "кухар". 

Гості отримали настільки приємні враження від майстер-класу, що майже одразу сформувавіся запит на проведення ще одного уроку з приготування суші, який відбудеться найближчим часом на базі РЦПТО. 

 

За матеріалами новинного порталу ЧаРівне. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7831708
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1755
8363
10118
7796562
24020
134353
7831708

Ваш IP: 3.145.171.144
На сервері час : 2025-05-06 14:41:56
return_links(3); ?>