Наші кращі випускники: Андрій Філевський

DSC 9600Андрій Філевський, архітектор за освітою, навчався у Рівненському центрі професійно-технічної освіти двічі. Перший раз за направленням центру зайнятості хлопець освоїв статичне тривимірне  моделювання в програмі Autodesk 3ds Max в складі першої групи слухачів за напрямом. Для архітектора такі знання безцінні, адже можна продемонструвати потенційному клієнту як виглядатиме спроектований екстер’єр або інтер’єр  максимально натуралістично.

Проте досить швидко Андрій зрозумів, що тривимірне моделювання застосовується також у набагато цікавішій і перспективнішій сфері – виробництві комп’ютерних ігор. Тому він прийняв рішення пройти навчання за напрямом «Тривимірне моделювання у програмі Autodesk 3ds Max» (персонажна анімація) за власні кошти. Шість місяців сумарно, протягом яких він опановував моделювання, дали свій результат. Хлопець знайшов роботу в Києві ще до завершення другого терміну навчання. Він розповідає:

- Наприкінці навчання на курсі персонажної анімації, я натрапив на вакансію 3д моделлера в компанії Frogwares Game Development Studio. Написав їм на пошту та вислав їм своє портфоліо. Поспілкувавшись зі мною, вони запропонували мені пройти тестове завдання. Воно полягало в побудові низькополігонального кута спальні та були обмеження в максимальній кількості трикутників, в які потрібно було вкластися (на всю сцену ліміт в 6500 трикутників). Після візуалізації сцени, я відправив рендер і файл із завданням. Через декілька днів мене запросили до Києва на співбесіду в студію. Зі столиці я вже їхав у Рівне знаючи, що з понеділка в мене розпочинається робочий тиждень.

 

Андрій вже декілька місяців працює в сфері виробництва комп’ютерних ігор і дуже задоволений своїм вибором. Нарешті він отримав роботу, про яку давно мріяв. До Рівного поки що повертатися не збирається, коментує це так:

- Можливо в рідному місті було б комфортніше, проте я сильно сумніваюсь, що в Рівному буде вакансія з цією платнею і такими перспективами. Але якщо буде, то потрібно буде подумати, адже тут мене прийняли майже як в сім’ю. Відносини в колективі та й умови просто чудові, не знаю чи хотів би це змінювати.

Ми бажаємо Андрію успіху в обраній професії та сподіваємося на те, що розвиток ІТ-індустрії в Рівному дозволить найкращим фахівцям залишатися працювати в рідному місті. 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6476904
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2080
2945
10068
6436083
78432
69298
6476904

Ваш IP: 3.145.93.210
На сервері час : 2024-04-25 11:46:07
return_links(3); ?>