Розпочинаємо навчання Unity3d

 

3bb90dbbf9f3f69f554e83dfba599728Справжні повноцінні комп'ютерні ігри дуже схожі на фільми, і ставлення до них потрібне відповідне: кілька годин вільного часу, комфортна ситуація довкола, настрій, необхідний для сприйняття нової історії, а можливо і цілого віртуального всесвіту. Проте у сучасної людини такі умови трапляються не щодня, отже давно великої популярності набули так звані казуальні ігри.

         Казуальні ігри - (від англійського слова «casual» - повсякденний) це невеликі, розважальні комп'ютерні ігри, які не віднімають багато часу, проте дозволяють розважитися в транспорті, під час перерви в роботі, очікування в черзі. Вони містять цікавий і захоплюючий концентрований геймплей, не обтяжений глибоким і продуманим сюжетом. Казуальні ігри - це чистий ігровий процес, без зайвих складнощів і проблем, ці браузерні ігри ідеально підходять для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і смартфонів.

 

         Звичайні флеш ігри створюються в програмах, чия історія починається з 90-х років минулого сторіччя. Ці програми згодом удосконалилися, і на даний момент технології дозволяють створити досить якісну гру, з підтримкою 3d графіки, яка має порівняно маленький розмір і не вимагає завантаження.

Проте технології з часом змінюються і вже сьогодні будь-хто може створити власну гру за допомогою інструменту Unity3d, опублікувати її без посередників і одразу почати заробляти. Інструмент Unity, що використовується для створення таких додатків, був спеціально адаптований саме на якість графіки, у тому числі з підтримкою 3D. У програмі для створення розробок на цій платформі використовуються більш потужні технології в порівнянні з програмами, на яких створюються звичайні флеш ігри. Саме тому Unity3d ігри, в більшості своїй, дуже серйозно відрізняються від флеш ігор і візуально, і технічним виконанням. І звісно, ця особливість приваблює потенційних користувачів, які все більшої уваги приділяють якості графіки і сюжету.

Unity 3D володіє величезною кількістю переваг, серед яких: можливості імпорту, тестування гри безпосередньо в редакторі, кросплатформність, інструментарій для спільної розробки, гнучкість і масштабованість, доступна цінова категорія, підтримка фізики тканин і багато іншого.

Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ, враховуючи високий попит на фахівців з Unity, розпочинає навчання за цим напрямом. У червні планується  формування груп аніматорів та програмістів Unity, а також – 2D художників. Випускники зможуть працювати в ігрових студіях та компаніях, які розробляють клієнтські додатки для комп’ютерів та смартфонів. Заробітна платня та кар’єрні можливості такого фахівця є незмінно високими. 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6551732
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3072
5057
18811
6508066
58972
94288
6551732

Ваш IP: 18.225.98.18
На сервері час : 2024-05-19 12:36:39
return_links(3); ?>