Налагоджуємо співпрацю

 

Днями делегація Вінницької обласної служби зайнятості перебувала у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з метою ознайомлення з матеріально-технічною базою навчального закладу, обміну досвідом роботи з колегами та налагодження співпраці.

Члени делегації Вінницької обласної служби зайнятості на чолі з директором Вінницького обласного центру зайнятості В’ячеславом Гаврилюком мали можливість ознайомитись із найновітнішою матеріально-технічною базою, яка відповідає сучасним вимогам роботодавців, відвідати уроки виробничого навчання в групах за професіями "Покоївка", "Манікюрниця", "Кухар", "Продавець непродовольчих товарів".

Вразив гостей своєю найсучаснішою матеріально-технічною базою ресурс з підготовки фахівців сфери ІТ в РЦПТО ДСЗ. Саме тут проходить навчання безробітних із застосуванням новітніх комп’ютернихІТ-технологій, використовуються програмні продукти, які допомагають швидше засвоїти знання з обраної професії.Вінницькі колеги у розмові з безробітними порекомендували максимально використати шанс, який випав, адже не кожний слухач має можливість «потрапити у казку».

Відвідавши Олександрійське навчальне відділення РЦПТО ДСЗ, делегація ознайомилась з матеріально-технічною базою для опанування професій токар, фрезерувальник, верстатник широкого профілю, слюсар з ремонту автомобілів, робітник фермерського господарства, швачка, вишивальниця, та ін. Сучасні машини, тренажери, технологічне обладнання дають можливість слухачам здобути знання, які вимагає сьогодення.

Як підсумок, був проведений круглий стіл, на якому розглядалися питання про якість підготовки кадрів на замовлення роботодавців, про сучасні технології навчання, про подальшу співпрацю Вінницької обласної служби зайнятості та Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6538016
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
234
1794
5095
6508066
45256
94288
6538016

Ваш IP: 3.138.110.130
На сервері час : 2024-05-15 05:35:10
return_links(3); ?>