Майстер-клас від італійського ресторатора (+ відео)

    

DSC 0533Ідея організовувати майстер-класи від кращих кухарів виникла в РЦПТО невипадково. Перший майстер – клас з молекулярної кулінарії із вдячності до навчального закладу презентував слухачам за професією «кухар» успішний майстер, випускник РЦПТО Роман Шелуха. Роман довгий час працював у багатьох країнах світу, різних ресторанах, розвиваючись та експериментуючи, у тому числі – у напрямку молекулярної кулінарії.

Перший досвід виявився вдалим, тому традиція проводити майстер-класи від досвідчених кулінарів отримала свій розвиток. Минулого року група безробітних могла опанувати мистецтво приготування суші під час майстер-класу, презентованого кейтеринговою компанією «Кульбаба». Захід, організований і проведений на найвищому рівні, привернув увагу місцевої преси, що стало ще одним аргументом на користь такого формату роботи. Адже подібні події не лише підвищують рівень майстерності слухачів, але й слугують приводом для популяризації навчання дорослих в цілому.

 

Днями відбувся ще один майстер – клас, цього разу від італійського ресторатора Андреа Піраса. В Італії синьор Пірас був власником кількох ресторанів, проте закрив їх, вирішивши переїхати до України. Він живе в Рівному близько двох років, одружився і повертатися до Европи не збирається. Адже упевнений, що Україна – країна великих можливостей, особливо зараз.  Відтак, Андреа вирішив продовжити кулінарну кар’єру вже в Рівному. Українська кухня йому подобається, проте частувати клієнтів власного ресторану він збирається стравами італійської кухні. І звісно ж, для організації власної справи потребуватиме якісно підготовленого персоналу. Тому із радістю пристав на пропозицію заступника директора з навчально-виробничої роботи Руслани Бодренко про проведення майстер-класу для безробітних. Окрім слухачів РЦПТО майстер-клас мали можливість спостерігати представники місцевої преси.

Майстер – клас з приготування різото з кабачками цукіні та базиліком  відбувся на базі відділення з підготовки фахівців сфери туризму, готельного господарства та ресторанної справи.  Рецепт був обраний найпростіший, з огляду на те, що попрактикуватися у приготуванні страви пропонувалося початківцям. Треба сказати, слухачі впоралися з завданням блискуче – їхні страви не відрізнялися за смаком від страви, приготованої маестро. За результатами заходу було досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю із Андреа Пірасом.

 

{youtube}Jp-w11mFReM{/youtube}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487986
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
520
1126
520
6466835
89514
69298
6487986

Ваш IP: 18.217.109.151
На сервері час : 2024-04-29 04:15:07
return_links(3); ?>