Аніматори завершили навчання

 

DSCF781325 липня завершила навчання перша група за напрямом «Створення анімації в середовищі Uniti 3D». Протягом п’ятьох тижнів чотирнадцять слухачів опановували ази роботи із технологією Uniti: анімацію та основи програмування. Усі необхідні консультації у підготовці викладачів, створенні навчальних програм, формулюванні вимог до потенційних працівників ігрової студії надала компанія «Joyrocks», одна з філій якої функціонує у Рівному. Під час навчання фахівці компанії неодноразово проводили для слухачів майстер-класи та мотиваційні зустрічі, метою яких було налаштування майбутніх фахівців на досягнення найвищих результатів.

Викладачі Андрій Литвин та Андрій Тума, йдучи назустріч побажанням слухачів, побудували курс так, щоб в кінці навчання група отримала декілька прототипів комп’ютерних ігор. Для досягнення цієї мети майбутні аніматори розділилися на чотири підгрупи, кожна з яких взялася до розробки власного проекту.

 

Кваліфікаційний залік, на якому були присутні представники компанії «Joyrocks», проходив у форматі презентації готових проектів. Слід зазначити, що усі представлені прототипи, після певного доопрацювання, можуть розміщуватися в соціальних мережах і претендувати на успіх серед користувачів. На цьому, підводячи підсумок заліку, наголосив технічний директор «Joyrocks» Іван Лаворик. Також він зазначив, що не сподівався такого високого результату за такий стислий термін. Адже навіть в успішно діючих компаніях, де працюють професіонали, на створення прототипу витрачається не менше ніж півроку. Те, що вчорашні безробітні, які почали навчання «з нуля», змогли створити його за лічені тижні, свідчить про високий рівень мотивації і прекрасні шанси випускників в майбутньому. А зараз більшість з них отримала тестові завдання від фахівців «Joyrocks». Ті, хто виконають їх найуспішніше, отримають можливість працевлаштуватися до компанії.

Фахівці РЦПТО врахували побажання та зауваження слухачів першої групи. Наступна група аніматорів, набір якої сплановано на початок серпня, навчатиметься три місяці. На цей самий період планується формування групи програмістів, які хотіли б опанувати технологію Uniti 3D.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487877
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
411
1126
411
6466835
89405
69298
6487877

Ваш IP: 3.149.229.253
На сервері час : 2024-04-29 03:04:48
return_links(3); ?>