Навчилися - мають роботу

           nL-gYuFwpks6Стовідсоткове працевлаштування після навчання у Рівненському ЦПТО ДСЗ матимуть колишні безробітні з Рівненської, Хмельницької, Житомирської та Львівської областей, які опанували професію манікюрника і 14 жовтня підтвердили свої знання та практичні уміння під час підсумкової атестації. Восьмеро з них уже під час навчання практикувалися на своїх майбутніх робочих місцях, набуваючи досвіду та формуючи свій професійний імідж.

 

           У складі атестаційної комісії були троє рівненських роботодавців – представники перукарні «VIP-Стиль», салону краси «Красуня» і центру краси та здоров’я «Єва». Саме вони найприскіпливіше оцінювали випускниць, вислуховували рекомендації їхніх наставників, давали поради. У підсумку ще двоє слухачок отримали запрошення на роботу.

             У наш час послугами з манікюру хоча б інколи користуються усі жінки. Та й чоловіки, дбаючи про свій діловий чи творчий імідж, теж звертаються до майстрів. Фантазія професіоналів і побажання клієнток практично нічим не обмежені, адже манікюр давно вийшов за межі простої гігієнічної процедури та перетворився на творчість, що має в основі новітні технології. В сучасному розумiннi манікюр – це цiла система догляду за руками, в яку входять: догляд за шкiрою рук, лiкувально-вiдновлюючi процедури, технiка нарощування та розпис штучних нігтів тощо. Щоб займатися професією, треба навчитися любити цю справу, «захворіти» нею. Треба любити клієнта, бути не тільки вправним майстром, але й уважним слухачем, приємним співбесідником. Важливо навчитися правильно організувати робоче місце, уміти поставити руку, виконати професійно усі технологічні операції, разом з клієнтом підібрати способи і засоби оздоблення, щоб результатом були доглянуті руки і гарний настрій.

           Для професійного, творчого розвитку, забезпечення себе сталими заробітками у цій професії завжди є шанси. Манікюрниці працюють у перукарнях, салонах краси, центрах здоровя та краси, СПА-салонах, можуть мати індивідуальну зайнятість. Їхні послуги завжди мають попит, а ймовірність працевлаштування при належній кваліфікації достатньо висока.

     Шановні роботодавці, власники та керівники перукарень, салонів та центрів краси! На ваше замовлення у нашому центрі ми можемо підготувати необхідних вам кваліфікованих працівників, надамо можливість підібрати потенційних працівників під час іспитів чи взяти на практику слухачів, аби безпосередньо побачити їхні професійні уміння. Ви можете оцінити нашу матеріально-технічну базу, на якій ми навчаємо слухачів, та познайомитися із навчальними планами і програмами, побувавши у навчально-виробничому комплексі   Рівненського   ЦПТО ДСЗ (м. Рівне, вул. Підкови, 17-а, тел. (0362) 68-33-49).

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6509244
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1177
3274
1177
6487465
16484
94288
6509244

Ваш IP: 3.137.185.180
На сервері час : 2024-05-06 16:36:42
return_links(3); ?>