Найголовніше в нашій роботі – завоювати довіру клієнта

 

         DSCF7905Так сказала одна із слухачок, які опановували професію адміністратора у Рівненському ЦПТО ДСЗ, відповідаючи на питання екзаменаційного білета. А директор навчального закладу Олександр Калюх, вручаючи свідоцтва про закінчення курсів, наголосив, що роботодавцям зараз потрібні цілеспрямовані, освічені, готові опановувати сучасні технології працівники. Він побажав випускницям якнайшвидше приступити до роботи, аби свій багаж знань і вмінь застосувати на практиці.

         Викладач Інна Лугова та майстер виробничого навчання Олена Михалочко (до речі, теж випускниця РЦПТО ДСЗ) відзначають старанність слухачок. Успішно навчалися Лілія Гайдученко з Рівного та Тетяна Семенюк із Здолбунівського району. Обидві уже мають вищу освіту, певний трудовий досвід, отож тепер усвідомлено опановували професію, яка стрімко набуває і популярності, і престижності. Лілія і Тетяна відмінно проявили себе й під час виробничої практики. Наполегливо йде до своєї мети Анжеліка Дарбішмагомедова з Рівненського району. Та й інші випускниці, відзначаючи корисність навчання, говорять про бажання реалізувати набуті знання.

         Цього разу база практики адміністраторів розширилася, зазначила заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко. Слухачки вивчали організацію роботи адміністраторів кількох рівненських готелів, кафе і ресторанів. Приміром, ресторан-піцерія «Ла Ріва» вперше прийняв на практику адміністраторів, і працівники закладу поділилися досвідом прийому відвідувачів, організації роботи персоналу.

        Під час навчання слухачки вивчали документаційне забезпечення управління; планування, організацію та технології управління персоналом; організацію обслуговування відвідувачів; основи реклами і маркетингу, психології роботи з людьми. У РЦПТО ДСЗ створено навчальні ресторан і готель, де облаштовано навчальне робоче місце адміністратора. Є можливості опанувати іноземну мову за професійним спрямуванням, використовуючи компютеризований лінгафонний кабінет.

         У складі атестаційної комісії була адміністратор салону краси «Красуня» Наталія Романюк. Спілкувався з випускницями також представник нововідкритого готелю мережі «Рейкарц» Ярослав Понцак. Отож у РЦПТО ДСЗ сподіваються, що професійний шлях колишніх безробітних розпочнеться швидко і вдало.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6509064
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
997
3274
997
6487465
16304
94288
6509064

Ваш IP: 18.226.28.197
На сервері час : 2024-05-06 15:00:20
return_links(3); ?>