Орієнтир – професійне навчання

 

DSCF7953-s   Випускників загальноосвітніх навчальних закладів Рівного, які ніде не навчаються і не працевлаштовані, орієнтували на здобуття робітничих професій у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

      Зустріч з юнаками та дівчатами, а також їхніми батьками, яка відбулася 29 жовтня, зініціювали фахівці Рівненського міського центру зайнятості. Методист вищої категорії Рівненського ЦПТО ДСЗ Раїса Ліхачова розповіла про діяльність навчального закладу служби зайнятості, особливості навчання, перелік ліцензованих професій, матеріально-технічну базу. Потім Раїса Володимирівна детально зупинилась на тих професіях, які можна рекомендувати молодим людям із середньою освітою. Вона також акцентувала увагу на можливостях працевлаштування після професійної підготовки.

     Ті молоді люди, які вагаються з вибором професії, але усе-таки хочуть навчатися, отримали детальні індивідуальні консультації та роз’яснення. Мами неповнолітніх теж активно цікавилися можливостями навчання за сприяння служби зайнятості. До речі, одна із присутніх дівчат уже визначилася із професійним вибором і незабаром розпочне опановувати професію кравця. DSCF7955-s

     На зустрічі з інформацією щодо послуг служби зайнятості, стану ринку праці та вільних робочих місць виступили заступник директора міського центру зайнятості Світлана Ротар, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Маргарита Луцик, заступники начальників відділів Лариса Масталярчук та Олена Мурга. У заході також взяли участь представники міської служби у справах дітей, центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, управлінь освіти та у справах сімї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому.

     Для закріплення почутого, прийняття остаточного рішення щодо професійного навчання неповнолітнім вручили добірки буклетів і листівок, запросили на екскурсію до навчального закладу та порадили скористатися інформацією сайту Рівненського ЦПТО ДСЗ.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6509964
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
78
1819
1897
6487465
17204
94288
6509964

Ваш IP: 18.216.205.123
На сервері час : 2024-05-07 02:40:04
return_links(3); ?>