У нас можна навчитися професіям для самозайнятості

          Днями у Корецькому районному центрі зайнятості організували День відкритих дверей, темою якого стала орієнтація населення на самозайнятість. Розповісти незайнятим громадянам про професії, які дають можливість індивідуальної трудової діяльності, започаткування власної справи, запросили представників Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

      Майстер виробничого навчання Лілія Давидюк провела майстер-клас за професією «кравець», показала прийоми роботи на сучасній вишивальній машині. Її розповідь викликала чималу зацікавленість в учасниць Дня відкритих дверей. Вони розпитували про програму, терміни та умови навчання, обладнання, яке використовується. Лілія Петрівна, надаючи консультації, підкреслювала, що уміння шити та вишивати зараз дає широкий простір для самореалізації та отримання додаткового заробітку. Адже зараз вишивані речі стали загальноукраїнським трендом.

        Валентина Голуб, майстер виробничого навчання Гощанського відділення, демонструвала прийоми плетіння з лози речей декоративного та ужиткового призначення. Її майстер-клас за професією «виробник художніх виробів з лози» зібрав тих, хто цікавиться древнім і, водночас, уже осучасненим ремеслом. Попит на плетені з натуральної сировини декоративні речі, зручні меблі, предмети домашнього вжитку завжди великий. Навчатися плетінню з лози у Рівненський ЦПТО ДСЗ приїжджають не тільки з області, а й з багатьох інших регіонів України.

            Учасників Дня відкритих дверей Валентина Голуб та Лілія Давидюк запросили на навчання та запропонували листівки і буклети про професії, які можна здобути у РЦПТО ДСЗ.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6509797
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1730
3274
1730
6487465
17037
94288
6509797

Ваш IP: 18.119.118.99
На сервері час : 2024-05-06 21:44:03
return_links(3); ?>