Роботодавці під час кваліфікаційної атестації оцінювали теоретичні знання і практичні навики чергової групи випускників-кухарів. А ще дегустували страви, представлені комісії, оцінюючи дотримання технології, смакові якості та презентацію.
Упродовж шести місяців під керівництвом досвідчених викладачів та майстрів виробничого навчання слухачі опановували технологію приготування їжі та основи товарознавства, вивчали устаткування підприємств харчування, організацію виробництва та обслуговування, правила гігієни і санітарії виробництва, практикувалися у веденні обліку, складанні калькуляцій та звітності. А під час виробничої практики в умовах реального виробництва пробували свої сили у приготуванні страв.
- У центрі профтехосвіти сподіваються, що усі випускники матимуть постійне місце роботи, закріпляться у трудових колективах і самореалізуються як професіонали, - зазначила заступник директора РЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко, вручаючи випускникам свідоцтва державного зразка.
Упевнена у своїх вихованцях майстер виробничого навчання Наталія Тис. З випускницями, котрі показали добрі результати під час навчання, провели співбесіду представники рівненського кафе «Vanilla» та готельно-ресторанного комплексу «Оптіма Рівне», який входить до відомої мережі «Рейкарц».