Центр профтехосвіти посилює співпрацю із роботодавцями

    ДК-139499495sВідбулося засідання Дорадчого комітету Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

     Заступник директора з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко виступила з доповіддю «Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості: сьогодення та перспективи розвитку». Вона також від імені адміністрації навчального закладу поінформувала роботодавців про діяльність РЦПТО ДСЗ у 2014 році та прозвітувалася щодо виконання рекомендацій Дорадчого комітету, які подавалися в останні два роки.

     Під час ділової дискусії обговорювалася роль роботодавців регіону у підготовці кваліфікованих робітників та розвиток співпраці у цьому напрямі. До складу Дорадчого комітету було введено нових членів. Туристичну галузь представлятиме Олена Губницька, роботодавців ІТ-сфери – Володимир Плескачов.

     Про досягнення та перспективи співпраці йшлося також під час онлайн-зв’язку з учасниками семінару начальників відділів організації профнавчання регіональних центрів зайнятості та директорів центрів профтехосвіти, який проходив у Сумах. Начальник відділу з питань роботи навчальних закладів та організації неформального навчання Управління організації профнавчання та профорієнтації Державного центру зайнятості Лариса Крячко зазначила, що тісна співпраця Рівненського ЦПТО з роботодавцями – запорука вирішення широкого кола питань обох сторін, і найголовніше – питання такого бажаного працевлаштування громадян, яким у сучасних умовах дуже непросто себе реалізувати.

     Робота Дорадчого комітету закінчилася майстер-класами з професій «кухар», «кондитер», «бармен». Роботодавці мали можливість відчути себе в атмосфері діючого ресторану.

     Ділова розмова, обговорення проблемних питань, практичне впровадження пропозицій роботодавців, пошук нових форм співпраці – характерні риси роботи Дорадчого комітету при Рівненському центрі профтехосвіти державної служби зайнятості, які дозволяють вдосконалювати навчальний процес.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6496996
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1902
2334
9530
6466835
4236
94288
6496996

Ваш IP: 18.227.228.95
На сервері час : 2024-05-02 14:45:55
return_links(3); ?>