Працівники Краківського воєводського бюро праці відвідали навчально-виробничий комплекс

     Анджей Мартинуска, директор Краківського воєводського бюро праці, та його працівники Марія Ленчук, Івана Мущ і Моніка Вадовська 9 грудня побували у навчально-виробничому комплексі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

     Фахівці із Польщі завітали у навчальний заклад після участі у першій сесії Академії міського господарства на тему «Зміцнення людського капіталу в Рівненській області», яка відбулася у Національному університеті водного господарства та природокористуванняв рамках угоди про співпрацю між Комітетом міського господарства Національної економічної палати у Варшаві, НУВГП та Рівненською облдержадміністрацією. Працівники воєводського бюро праці презентували рівненській стороні проекти «Напрями розвитку людського капіталу на 2014-2020 роки. Регіональний ринок праці», «Малопольське партнерство для навчання впродовж усього життя», «Малопольскі стандарти освітньо-навчальних послуг».

     Показуючи гостям РЦПТО ДСЗ навчальні кабінети, майстерні та лабораторії, директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук наголосив, що якісне професійне навчання – це найефективніший крок до працевлаштування для тих, хто шукає роботу, і до забезпечення роботодавців кваліфікованим персоналом.

     Заступник директора з навчальної роботи РЦПТО ДСЗ Людмила Абрамова розповіла про запровадження новітніх навчальних і виробничих технологій, залучення до навчального процесу висококваліфікованих викладачів та майстрів виробничого навчання, систему співпраці із роботодавцями.

   Польські колеги зацікавлено оглянули навчальну базу і високо її оцінили, ставили запитання щодо затребуваності професій на ринку праці та змісту навчальних програм.

     Під час жвавого обміну думками щодо форм і методів поліпшення якості людських ресурсів йшлося й про можливість подальшої співпраці.

    

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6486153
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
6494
1937
19317
6436083
87681
69298
6486153

Ваш IP: 3.12.36.30
На сервері час : 2024-04-27 21:16:11
return_links(3); ?>