Свої проекти випускники курсів захищали перед роботодавцями

   юніті-DSCF8323s  10 грудня у рамках Всеукраїнської декади зайнятості у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася презентація можливостей здобуття перспективних професій ІТ-сфери.

    Свої підсумкові проекти цього дня захищали випускники курсів «Створення додатків в середовищі Uniti 3Dна C#». Три творчі групи, на які розділилися слухачі на початку навчання у вересні, отримали завдання щодо розробки ігрових продуктів.

     Викладач Андрій Литвин, розпочинаючи захист проектів, зазначив, що слухачі дуже відповідально поставилися до виконання   завдань і застосували свої знання для розробки цікавих ігор. Він також поінформував, що слухачі застосовували метод управління проектами Scrum, сервіси Google, системи у правління проектами Asanaі Trello, систему керування версіями GitHub. Що стосується Uniti (рушія гри - багатоплатформного інструменту для розробки дво- і тривимірних додатків та ігор, який працює на операційних системах Windows і OS X), то тут було розглянуто значний обсяг матеріалу, починаючи від написання простих скриптів для маніпуляції окремими властивостями компонентів і завершуючи створенням мультиплеєра та роботи з базами даних. А ще Андрій Васильович підкреслив, що упродовж трьох місяців формувалися не тільки чисто професійні практичні навики, але й уміння командної роботи.

     Випускники потрапили на навчання різними шляхами – трьох безробітних спрямували базові центри зайнятості області, а п’ятеро слухачів вирішили навчатися за власні кошти, оскільки мріяли про такий напрям професійної діяльності і розуміють перспективність галузі. До речі, навчання за цим напрямом з отриманням офіційного документа можна пройти тільки у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

   Творчі групи підготували три різножанрові ігрові проекти: космічну стратегію«GalaxyStricke» (Андрій Хмарський, Андрій Сало та Михайло Забарін), гру на виживання в екстремальних умовах «Survivalist»(Катерина та Олександр Шкоропади) та гру про битву між котами і собаками на зеленій планеті«CATSpace» (Віктор Борисюк, Марія Денисюк та Сергій Олійник). юніті-DSCF8312s

     У складі кваліфікаційної комісії були представники компаній, які працюють у сфері ігрової індустрії: «JoyRocks» - Іван Лаворик та Володимир Шафран, «Zagrava Games» - Роман Веремчук, «Smokoko» - Сергій Максимчук, «Pinokl Games» - Ігор Артерчук та Олександр Пономарьов. Вони прискіпливо оцінювали доробки випускників, ставили їм чимало запитань та висловлювали побажання щодо вдосконалення ігор для їх можливої комерціалізації. А в цілому, роботодавці схвально поставилися до проектів, розроблених слухачами за такий короткий термін.

     юніті-DSCF8334sУсі роботодавці висловили думку, що якісна робота програмістів та їхнє постійне професійне самовдосконалення буде запорукою успіху, та порекомендували шляхи працевлаштування. А куратор групи Віктор Красовський побажав випускникам вдалої професійної кар’єри, розвитку та добробуту і вручив свідоцтва про закінчення навчання.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6486925
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
585
6681
20089
6436083
88453
69298
6486925

Ваш IP: 3.144.253.161
На сервері час : 2024-04-28 15:18:24
return_links(3); ?>