Бізнес-ідея плюс навчання плюс стартовий капітал від служби зайнятості дорівнює успішний бізнес

      Здолбунів Максим КофлюкsЗ кожним роком все більше безробітних вирішує скористатися одноразовою виплатою допомоги по безробіттю для відкриття власної справи. Перед цим вони проходять навчання з основ підприємництва у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та захищають бізнес-план. Два роки тому такий шлях пройшов Максим Кофлюк. Він отримав у службі зайнятості і консультаційну, і навчальну, і фінансову допомогу, а нині вже має особистий досвід підприємництва.

     – Після закінчення у 2008 році НУВПГ я працював у філії банку «НАДРА» менеджером із фінансового посередництва. Робота мені подобалась, але я завжди відчував, що можу досягнути успіхів у підприємництві. Тому, коди довелося звільнитися, відразу звернувся у Здолбунівський районний центр зайнятості. Відвідував семінари з підприємництва, два тижні навчався основам бізнесу у центрі профтехосвіти державної служби зайнятості. У бізнес-плані напрямом діяльності обрав виготовлення і реалізацію безкаркасних меблів, які є новинкою на ринку України.

     Пропонує підприємець крісла-мішки 9-ти форм (кожна у трьох розмірах). На вибір замовників – понад 70 видів тканини. Реалізовує меблі через інтернет-магазин, а це зменшує витрати на оренду торгових площ, виготовлення каталогів та інше. Таким чином підтримує ціни на конкурентному рівні.

– Кошти, які я отримав у центрі зайнятості, – розповідає Максим Кофлюк, – стали для мене, хай і невеличким, але першим стартовим капіталом для організації власного бізнесу. А далі – все у ваших руках.

За матеріалами газети «Вісник служби зайнятості»

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508496
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
429
3274
429
6487465
15736
94288
6508496

Ваш IP: 13.58.244.216
На сервері час : 2024-05-06 06:28:23
return_links(3); ?>