Посвідчення про закінчення курсів отримали першого робочого дня нового року

     аутодескDSCF8680і2 січня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся підсумковий іспит та захист розроблених проектів у групі «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3dsMax».

     3ds Max - повнофункціональна професійна програмна система для створення і редагування тривимірної графіки й анімації, розроблена компанією Autodesk. Містить найсучасніші засоби для художників і фахівців в галузі мультимедіа. Програма має величезні засоби для створення різноманітних за формою та складністю тривимірних комп'ютерних моделей реальних чи фантастичних об'єктів навколишнього світу з використанням різноманітних технік і механізмів.

     Упродовж трьох місяців напружених занять слухачі, яких на підвищення кваліфікації спрямували центри зайнятості області, вивчали основи роботи в програмі та моделювання об’єктів; створення та налаштування освітлення сцен; розробку, створення та призначення матеріалів, створення складних систем частинок та об’ємних деформацій; технологію візуалізації сцен та імітації зовнішнього середовища.

     Підсумком навчання стали розроблені проекти, які, за словами викладача Олександра Колодюка, виконанні на належному рівні. Особливо старанно попрацювали Анастасія Казван та Ірина Новосад.

     До речі, слухачі, з ініціативи заступника директора РЦПТО ДСЗ з методичної роботи Оксани Зигалової, напередодні підсумкового іспиту побували на екскурсії у фірмі «Ескада-М», яка є одним із лідерів в Україні з виробництва і реалізації шпонованих плит. Їм розповіли про організацію виробництва, потреби у кадрах, вимоги до працівників, зокрема, до дизайнерів та менеджерів-візуалізаторів. Отож є можливості кращим випускникам влитися у молоду креативну команду та проявити свої уміння.аутодеск3DSCF8669і

     Саморозвитку, постійної готовності навчатися, професійних успіхів побажала випускникам, вручаючи посвідчення про закінчення курсів, Оксана Зигалова.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6515171
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
820
4465
7104
6487465
22411
94288
6515171

Ваш IP: 3.16.51.3
На сервері час : 2024-05-08 04:15:40
return_links(3); ?>