У новий рік – з новими планами

дорошкоDSCF8694і    У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості продовжують навчати основам бізнесу безробітних з усієї України. Ось і 6 січня, напередодні Різдва Христового, захистили свої бізнес-плани випускники курсів «Підприємець-початківець» з Нововолинська та Ківерців Волинської області, Ніжина Полтавської області, Хмельницького і чергова група з Рівненщини.

     Серед тих, хто з допомогою служби зайнятості хоче започаткувати власну справу, - Наталія Дорошко, спрямована на навчання Гощанським районним центром зайнятості.

      Наталія Михайлівна – дипломований психолог з досвідом практичної роботи з молоддю. Отож і свою власну справу вона хоче започаткувати у сфері надання психологічної допомоги різним верствам населення.

     - Я планую надавати у Рівному послуги сімейної психологічної консультації, яка включатиме кризове консультування особистості, питання гендерної ідентифікації підлітків, стрес-менеджмент, допомогу у вирішенні міжособистісних конфліктів, профілактику емоційного вигоряння особистості та арт-терапію, - розповідає Наталія Дорошко. – Мій цільовий ринок - мешканці міста, які усвідомлюють необхідність психоморального розвитку особистості та потребують кваліфікованої допомоги у вирішенні психологічних проблем. Послуги клієнту надаватимуться в залежності від його вікових, соціальних та психофізіологічних особливостей.

     Наталія Дорошко зазначила, що навчання на курсах «Підприємець-початківець» допомогло їй глибше зрозуміти усі етапи організації власної справи, систему оподаткування, а з допомогою викладачів вона навчилася вивчати ринок послуг та розробляти маркетингову стратегію, зрештою, після навчання вона почувається упевненою у своїх силах і здатною успішно реалізувати свою бізнес-ідею. Тепер їй потрібно пройти процедуру державної реєстрації як суб’єкта підприємницької діяльності, а служба зайнятості допоможе ще й стартовим капіталом - виплатить одноразово усю належну допомогу по безробіттю.

      У Рівненському ЦПТО ДСЗ теж упевнені, що мотивовані та цілеспрямовані випускники обов’язково досягнуть своєї мети, і бажають підприємцям-початківцям успішної самореалізації.        

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6514741
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
390
4465
6674
6487465
21981
94288
6514741

Ваш IP: 3.145.119.199
На сервері час : 2024-05-08 02:01:18
return_links(3); ?>