Майбутні агенти з туризму розпочали вивчення туристичного краєзнавства

     агентиIMG 1409У програму підготовки агентів з туризму, які опановують професію у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, включено додатковий курс «Туристичне краєзнавство». Тепер слухачі глибше знайомитимуться з історичними памятками Рівненщини, тематикою екскурсій та особливостями обслуговування туристів у музеях і заповідниках краю.

     Днями з ініціативи викладача Інни Лугової слухачі побували на екскурсії в Національному університеті «Острозька академія». Вони ознайомилися з експозицією музею навчального закладу. Сучасний Музей історії Острозької академії офіційно зареєстрований і входить до мережі діяльності українських музеїв такого типу. У 2011 році йому присвоєно звання «Зразковий музей».

     Експозиція музею побудована за хронологічним принципом і розкриває історію Острозької академії від заснування до сьогоднішнього дня в нерозривному зв’язку з українською історією та культурою. Враховуючи важливість історії Острога та Острозької академії у розумінні загального розвитку української історії і культури, музей покликаний зберегти та популяризувати знання про розвиток Острога XVI – поч. XVII ст., діяльність князів Острозьких, їх роль в українській та європейській історії. Крім того, музей займається збиранням та збереженням української культурної та мистецької спадщини, відродженням історії міста Острога від XVI ст. до наших днів. агенти1IMG 1408

     Побували екскурсанти й у підземній художній галереї – найновішому і найбільш динамічному експозиційному підрозділі музею. За недовгий час свого існування (з жовтня 2009 року) галерея стала невід’ємною частиною мистецького життя студентів та академії. Розташування галереї в старовинних приміщеннях – господарських підземеллях монастиря капуцинів XVIII ст. – надає її експозиційним залам особливої духовної атмосфери, яка приваблює численних відвідувачів, Практично щомісяця тут відбуваються нові виставки.

     Після такого насиченого виїзного практичного заняття майбутні агенти зможуть переконливіше працювати з потенційними туристами, організовуючи екскурсійні тури.      

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6514004
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4118
1819
5937
6487465
21244
94288
6514004

Ваш IP: 3.145.93.221
На сервері час : 2024-05-07 22:26:32
return_links(3); ?>