Навчання - крок назустріч мрії

     манікюр-вишиванкаyNZaWP6f3Z0За сприяння фахівців Рівненського міського центру зайнятості вчорашня школярка Дар’я Луцай здобула професію та отримала місце роботи. У свої неповних 18 років вона вже освоїла професійні тонкощі манікюрника і з творчим натхненням дарує свій талант клієнтам.

     Зазвичай, коли людина подає руку для рукостискання, звертають увагу на доглянутість нігтів. Вони можуть багато про що сказати, тому дуже важливо стежити за станом своїх рук. У цьому переконана Дар’я Луцай. Зі шкільної парти її вабив світ манікюру. Вона розуміла, що манікюр – не просто нанесення красивого лаку на нігті, а справжній витвір мистецтва умілого майстра. Дівчина знала, що для пізнання всіх тонкощів справи потрібно вчитися. Тому, коли нестримним вихором відшумів випускний бал, і літо добігло кінця, вона звернулася до міського центру зайнятості. Ще будучи школяркою, восени 2013 року Дар’я разом із однокласниками відвідала ярмарок професій, де дізналася про можливість професійного навчання за направленням служби зайнятості. Привернули увагу дівчини й майстер-класи та покази-демонстрації за професією манікюрника, які презентували слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

     У центрі зайнятості вчорашню школярку, якій ще не виповнилося 18 років, одразу оточили увагою. Фахівці скерували дівчину на навчання за обраною професією, розповіли про те, що ця професія має попит на ринку праці. У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, куди вона пішла вчитися, світ манікюрного мистецтва був таким близьким і яскравим, що Дар’я зрозуміла – тут вона зможе осягнути всі тонкощі цього захоплюючого мистецтва. Майже п’ять місяців навчання промайнули швидко, адже фаховість майстрів, використання сучасних виробничих технологій зробили процес пізнання надзвичайно захоплюючим. У січні 2015 року після закінчення курсів Дар’я була працевлаштована на посаду манікюрника до приватного підприємця Анни Гунько.

     Тепер дівчина створює дивовижні візерунки, які розцвітають на нігтях, та дарує своїм клієнткам гарний настрій. Вона вдячна фахівцям служби зайнятості за увагу, здобуті знання та практичні навички, а головне – за можливість перетворити мрію у реальність.

За матеріалами Рівненського міського центру зайнятості

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507179
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2386
2945
19713
6466835
14419
94288
6507179

Ваш IP: 3.17.174.156
На сервері час : 2024-05-05 13:46:04
return_links(3); ?>