ЗАПРОШУЄМО НА КУРСИ ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ

РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА

лінгОтримати вищу освіту за кордоном – мрія багатьох юних українців. Переваги її очевидні: європейський диплом, можливість відвідати інші країни, долучитися до культурних цінностей сусідньої держави та й взагалі дізнатися багато нового для себе. Одна з основних умов комфортного перебування молодої людини в новому для себе середовищі і чи не головна складова подальшого успішного навчання за кордоном – досконале знання іноземних мов. Йдучи назустріч українським абітурієнтам, спеціалісти Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (РЦПТО ДСЗ) та польської фундації Central European Academy Studies and Certification (CEASC), за підтримки центру «Україна-Польща» та Почесного консульства України в польському місті Бидгощ заснували на базі РЦПТО ДСЗ курси сучасного, високоефективного вивчення польської мови. У кінці лютого 2015 року заплановано початок навчання за напрямом "Польська мова (рівень - "А1-В1")" за методикою Hurra.


Переваги наших курсів очевидні: доступна вартість навчання, можливість займатися в зручний для себе час і, головне, – міжнародний сертифікат, який є вагомою перевагою для вступу до будь-якого польського вузу.

конфПотужна матеріально-технічна база, висококваліфікований викладацький склад, повне забезпечення необхідною літературою та навчальними матеріалами – все це гарантовано отримають слухачі курсів. У програмі обов’язкові заняття у лінгафонному кабінеті, дистанційні уроки за участю польських університетів, які забезпечать інтенсивне спілкування з носіями мови. Окремо наші партнери старшокласникам запропонують заняття в польській зимовій мовній школі, під час яких діти зможуть ще раз перевірити і поглибити набуті знання. А після завершення навчання слухачі зможуть пройти сертифікацію за системою TELK.
Варто зауважити, що оцінювання відбуватиметься у Рівному, за участю представників міжнародної сертифікаційної комісії. І хоча це не обов’язкова процедура, її варто пройти усім, хто планує навчатися в сусідній країні. Сертифікат цього зразка відноситься до найвищого рівня і відкриває українським абітурієнтам двері будь-якого з польських вузів. Потрібно звернути увагу, який рівень знання мови вимагає обраний вуз. Сертифікація дозволяє пройти тест на отримання сертифікатів рівнів А1-А2, В1-В2, С1-С2, в залежності від рівня опанування мови.
Наші курси розраховані на різні групи слухачів, тому ми запрошуємо не тільки учнів старших класів, але й учорашніх студентів, які планують продовжити навчання у Польщі, представників бізнесу, можливих емігрантів. Тобто усіх, хто має потребу опанувати або удосконалити власні знання польської мови.

Вартість навчання на курсах польської мови на базі РЦПТО ДСЗ – 400-500 гривень на місяць (у залежності від кількості слухачів у групі). Довідки за телефоном: (0362) 68-37-95, 0676011979.
Для реєстрації на навчання заповніть, будь ласка, РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6506665
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1872
2945
19199
6466835
13905
94288
6506665

Ваш IP: 3.147.61.142
На сервері час : 2024-05-05 11:09:17
return_links(3); ?>