За прилавок стануть кваліфіковані працівники

       ісарни3-04.03.15.IMG 3038У Сарненському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 4 березня відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі продавців продовольчих товарів. Безробітні, яких на навчання спрямували Сарненський та Володимирецький районні центри зайнятості, перед роботодавцями демонстрували свої знання та вміння.

       До складу атестаційної комісії увійшли представники роботодавців: підприємців Олени Цуприян та Валентини Бартош, Валентина Співак з Сарненського районного споживчого товариства, керівник ТзОВ «Юльсоф» Світлана Круглик, а також заступник директора Рівненського ЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко.

       Слухачки вивчали товарознавство продовольчих товарів, основи бухгалтерського обліку, організацію та технологію торговельних процесів, техніку і механізацію торговельних розрахунків, психологію і етику ділових відносин. Варто зазначити, що навчання проходило на оновленій базі відділення, яка дає змогу відпрацювати усі необхідні навички. Подальше закріплення набутих знань та вмінь проходило під час виробничої практики.

     - Умілі, привітні, компетентні працівники прилавка потрібні завжди, - констатувала Руслана Бодренко. – Приємно, що уже зараз дехто з вас має постійне місце праці, але й в інших – теж гарні перспективи. Бажаю вам успішного працевлаштування. Дякую також присутнім роботодавцям за увагу до нашого навчального закладу та участь в оцінюванні знань й умінь наших випускників. ісарни1-04.03.15.IMG 3040

     Випускниця Ганна Бабецька з отриманим свідоцтвом готова приступити до роботи у супермаркеті «Наш край», що у Кузнецовську. Галина Тимків працюватиме у клесівському кафе «Затишок», де проходила практику і проявила себе вмілим працівником. А Олену Куришко бере на роботу підприємець Марія Савінська, яка теж оцінила свою потенційну працівницю під час практики.

   У Рівненському ЦПТО ДСЗ упевнені, що усі випускниці разом з допомогою спеціалістів центрів зайнятості уже незабаром матимуть місце роботи.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6499992
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1293
3605
12526
6466835
7232
94288
6499992

Ваш IP: 3.20.238.187
На сервері час : 2024-05-03 15:10:27
return_links(3); ?>