При започаткуванні власної справи важливо пройти навчання

      підпрDSCF8977Так вважають безробітні, які зважилися на відповідальні зміни у своєму житті. Незважаючи на те, що більшість з них мають вищу освіту, а дехто й не одну, вони наполегливо опановують у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості правила бізнес-планування, маркетингової стратегії, податкове законодавство та ще чимало необхідного.

     Під час захисту бізнес-планів викладачі Віктор Голуб та Тарас Тирак, ставлячи слухачам запитання, ще й ще раз перевіряли, чи потенційні підприємці розуміють різні системи оподаткування, чи враховують ризики, чи передбачили усі фінансові затрати на організацію бізнесу.

     Чимало безробітних бачать себе у торгівлі. Ірина Красновська планує торгувати дитячими іграшками, Марина Кулінка – товарами побутової хімії,   Юрій Томашік – автозапчастинами, Мирослава Озімковська відкриватиме магазин товарів для тварин «Чотири лапи».

    Свій досвід банківського працівника Олександр Процюк застосовуватиме у наданні консультаційних послуг з кредитування, а Олена Шаранкевич, яка за плечима має 23 роки бухгалтерського досвіду, продовжуватиме цю справу уже як підприємець. Надання населенню фотопослуг – тема бізнес-плану Антоніни Мікуліч. Агентство нерухомості хоче відкрити Віталія Мордас, а Олександр Алембіта – студію краси для сімейного бізнесу.

     ішуляк-підпр-03.15.ShPV 1415 А ось Павло Шуляк вдосконалюватиметься як дизайнер. Він уже має чималий досвід виконання замовлень на створення фірмового стилю кількох підприємств, графічного оформлення продукції. Павло Володимирович - член Асоціації карикатуристів, учасник багатьох всеукраїнських та зарубіжних конкурсів і виставок карикатур. Малюванням захопився ще у дитинстві, творив і в студентські роки. Завжди шукав нестандартних підходів і методів у творчості. Працював у різних виданнях на посадах художника-дизайнера, арт-директора у періодичних виданнях Рівненської та Волинської областей. Автор більш ніж 1000 карикатур (перша була опублікована ще в 1996 році в газеті «ОГО»), ілюстрацій і декількох коміксів. Разом із підготовкою до організації підприємницької діяльності Павло Володимирович брав участь у УІ Всеукраїнському конкурсі карикатур з прав людини «Встати, суд іде!».

     Творчі підходи, глибокі знання, практичний досвід, цілеспрямованість, упевненість у власних силах і готовність вчитися новому, а також одноразово отримана допомога по безробіттю від служби зайнятості допомагають колишнім безробітним стати підприємцями.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6522191
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
594
1670
14124
6487465
29431
94288
6522191

Ваш IP: 13.59.43.17
На сервері час : 2024-05-10 03:04:54
return_links(3); ?>