Майстри краси додадуть своїм клієнтам усмішок і радості

     косм брашDSCF9211 Перед роботодавцями демонстрували набуті уміння випускники групи косметиків, які 1 квітня пройшли державну кваліфікаційну атестацію у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Керівники й адміністратори кількох рівненських салонів краси, яких запросив на зустріч міський центр зайнятості, побачили сучасне обладнання та професійні засоби, що використовуються під час навчання, дізналися про широкий спектр опанованих слухачами косметичних процедур. Деякі із роботодавців і самі стали «клієнтами», щоб на собі випробувати практичні навики випускників. А навчилися вони виконувати основні косметичні процедури: різні види масажу, очищення і пілінг шкіри обличчя, накладання живильних масок, безін’єкційну мезотерапію, макіяж та ще багато іншого.

     Майстер виробничого навчання Ірина Максимів, представляючи своїх підопічних, особливо підкреслювала їхні успіхи під час практики та розповідала про місця майбутнього працевлаштування. Приміром, вона відзначила креативність та ретельність слухача з Черкащини Ярослава Іваненка, якого уже чекає робоче місце. Анна Рибнік працюватиме у новому салоні краси «Фіолент» у Сарнах. Оксана Загоровська надаватиме послуги у салоні «Sun», а Ольга Примак – у «Наталії». Провела співбесіди з випускницями й представник салону краси «Бродвей». ірусл ярослDSCF9259

     Отож попит на косметиків є чималий, а у центрі профтехосвіти завжди дослухаються до порад і рекомендацій роботодавців щодо вдосконалення навчальних планів. Саме про це говорила заступник директора з навчально-виробничої роботи Рівненського ЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко, продовживши у навчальному салоні краси ознайомлення гостей з можливостями підготовки перукарів, візажистів, манікюрників та педикюрників.

  У навчальному закладі радіють працевлаштуванню кожного випускника і бажають їм з часом самим стати роботодавцями. 

косм групаDSCF9256

 

 

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6531839
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1934
2950
23772
6487465
39079
94288
6531839

Ваш IP: 18.188.72.75
На сервері час : 2024-05-12 18:33:52
return_links(3); ?>