Серед підприємців-початківців – переселенка з Криму та дружина воїна АТО

     іпідприємці-сарни-09.04.15.IMG 3243Перед Великодніми святами у Сарненському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вручили посвідчення про закінчення курсів 15 ініціативним безробітним, які хочуть започаткувати власну справу. Слухачі із Кузнецовська, Володимирецького, Дубровицького та Сарненського районів упродовж навчання продумали і склали свої бізнес-плани, над реалізацією яких працюватимуть, отримавши у якості стартового капіталу одноразову виплату допомоги по безробіттю.

     Бізнес-ідеї безробітних, здебільшого, ґрунтуються на їхньому попередньому досвіді роботи та отриманих знаннях в обраній сфері. Але дехто сміливо змінює сферу інтересів, прагнучи опанувати нові перспективні ніші на ринку послуг.

     Серед випускників курсів – Ірина Маринець, дружина воїна, який захищає територіальну цілісність України у зоні антитерористичної операції. Вона у свій час закінчила Харківський коледж медичного обладнання та отримала кваліфікацію техніка-оптика. Тема її бізнес-плану – «Продаж контактних лінз, виготовлення і продаж окулярів».

     іпп-сарни-09.04.15.ХаліловаГульзара Халілова, яка переїхала на Рівненщину з Криму, вирішила здійснити свою мрію працювати в індустрії краси - надавати послуги з візажу.

     Олександр Шапірко самостійно розробив програму для експертної оцінки нерухомості та вже шукає інвестора для її ліцензування. Він розробив під цю ідею і свій бізнес-план – «Автоматизована система експертної оцінки». іпп-сарни-09.04.15.Шапірко2

     Ще кілька прикладів використання набутого досвіду для організації підприємницької діяльності: Сергій Жданюк надаватиме послуги з ведення бухгалтерського обліку та супроводу малого підприємництва, а Олена Федінчик темою свого бізнес-плану обрала діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

     У Рівненському ЦПТО ДСЗ упевнені, що знання, здобуті на курсах з основ бізнесу, допоможуть підприємцям-початківцям в організації та розвитку власної справи.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6535922
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3001
3016
3001
6508066
43162
94288
6535922

Ваш IP: 18.221.206.73
На сервері час : 2024-05-13 23:00:21
return_links(3); ?>