Налагодження ефективної співпраці

      пеніт-29.04.15.1329 квітня з метою належної реалізації заходів попередження рецидивної злочинності серед осіб, які перебувають на обліку підрозділів кримінально-виховної інспекції Рівненської області для співробітників кримінально-виконавчої інспекції, за сприяння обласного центру зайнятості, був проведений семінар та екскурсія по Рівненському центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Працівники КВІ ознайомилися з навчальними аудиторіями та виробничими майстернями закладу. Позитивні враження пенітенціарії отримали під час відвідин гуртожитку для слухачів та навчальних аудиторій, які забезпечені найсучаснішим обладнанням. Їх змістовно ознайомили із роботою центру, розповіли про переваги у навчанні для слухачів центру та працевлаштування в подальшому.

           Служба зайнятості готова надавати якісні послуги та тісніше взаємодіяти із соціальними партнерами. Зокрема, зацікавленість є у напрямі навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, які проводять на сучасній базі центру професійно-технічної освіти. пеніт-29.04.15

     Організація та забезпечення навчального процесу і проживання безробітних отримали схвальні відгуки працівників кримінально-виконавчої інспекції області і зміцнили мотивацію до їх подальшої співпраці зі службою зайнятості.    

     «У зв’язку і прийняттям Закону України «Про пробацію», співпраця із центрами зайнятості є чи не найголовнішою у подальшій роботі, оскільки адаптація у сучасному суспільстві та виправлення людей, які опинилися у конфлікті із законом, великою мірою залежить від здобуття професії та подальшому працевлаштуванні», - коментує заступник начальника управління ДПтС України в Рівненській області Юрій Омельчук.

За матеріалами сайту Управління Державної пенітенціарної служби в Рівненській області

Примітка: пробація - система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого;

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495629
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
535
2334
8163
6466835
2869
94288
6495629

Ваш IP: 18.226.187.24
На сервері час : 2024-05-02 06:12:24
return_links(3); ?>