Конкретні кроки до співпраці

   нвк-робот шкхарч-14.05.15.DSCF9649 14 травня у навчально-виробничий комплекс Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завітали роботодавці – підприємці, які здійснюють харчування у навчальних закладах Рівного. Для ознайомлення із матеріально-технічною базою та ділової розмови щодо підготовки кухарів їх запросили обласний і Рівненський міський центри зайнятості.

     Гості зацікавлено оглянули навчальні ресторан, майстерні та лабораторії, де здійснюється підготовка кухарів, кондитерів, барменів, офіціантів, майстрів ресторанного обслуговування. Роботодавці схвально оцінили технологічне оснащення навчального процесу та цікавилися особливостями використання сучасних кухонних пристроїв.

   нвк-робот шкхарч-14.05.15.DSCF9654  Заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок окреслила напрями можливої співпраці та запропонувала форми взаємодії служби і роботодавців. Вона наголосила, що служба зайнятості готова усіляко сприяти роботодавцям у збереженні трудових колективів та підвищенні кваліфікації працівників. Детально про реєстрацію у центрі зайнятості, присвоєння статусу безробітного та можливості направлення безробітних на професійне навчання розповіла заступник директора Рівненського міського центру зайнятості Світлана Ротар. Пропозиції різних форм професійного навчання працівників шкільних їдалень озвучили заступники директора РЦПТО ДСЗ Людмила Абрамова та Руслана Бодренко. Вони поінформували підприємців про врахування побажань замовників кадрів при підготовці навчальних планів та програм, можливості навчання потрібного персоналу за кошти роботодавців, підкреслили переваги навчання дорослих громадян у центрі профтехосвіти служби зайнятості. Потім зацікавлена розмова продовжилася у форматі «запитання - відповідь».

     Ольга Михальчук, голова Ради підприємців, що здійснюють харчування у навчальних закладах м.Рівне, подякувала за презентацію навчального закладу та докладні консультації і висловила сподівання, що співпраця зі службою зайнятості буде ефективною.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6541817
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
221
1444
8896
6508066
49057
94288
6541817

Ваш IP: 3.146.37.32
На сервері час : 2024-05-17 07:47:28
return_links(3); ?>