На автопідприємства прийдуть підготовлені працівники

      автослюсар.002 З високими балами пройшли 26 травня державну кваліфікаційну атестацію випускники групи слюсарів з ремонту автомобілів

    У групі слухачів, які у вересні минулого року розпочали опановувати професію в Олександрійському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, зібралися люди з різною освітою та різним професійним досвідом. Серед 11 слухачів - четверо фахівців з вищою освітою, є випускники шкіл і ПТНЗ, менеджер у сфері торгівлі, будівельник, деревообробник. Але усіх обєднала любов до автомобілів і прагнення отримати дуже затребувану на ринку праці професію.

     Якість сучасного професійного навчання значною мірою залежить від запровадження освітніх технологій, що ґрунтуються на нових методологічних засадах, сучасних дидактичних принципах та діяльнісному підході до навчання. Під час занять слухачі набули знань будови автомобілів та технологічного обладнання, усіх технологічних операцій з ремонту, а також вимог трудової дисципліни та забезпечення співпраці у ланцюжку «працівник – роботодавець – споживач послуг». Для цього широко використовувалася потужна матеріальна база Олександрійського навчального відділення РЦПТО ДСЗ, сучасні методики навчання дорослих людей, аудіовізуальна та електронно-обчислювальна техніка, різноманітні дидактичні матеріали й оригінальні наочні посібники.

    автослюсар.008   За словами майстра виробничого навчання Ігоря Баранця, група відразу згуртувалася і виявила готовність до отримання теоретичних знань та виробничих навиків. Він відзначив як кращих слухачів Сергія Корнійчука, Володимира Малиновського, Петра Савоніка, Марка Вівчарика та Сергія Григорчука. На сьогодні парк транспортних засобів насичений широким спектром автомобілів як щодо їхньої вартості, галузями використання, так і складності. Кожен слухач за час навчання та виробничої практики зміг визначитись, в якому напрямку докладати своїх зусиль та вдосконалювати фахову майстерність.

    Особливо нелегко виявилося Роману Саяпіну, який має інвалідність. Але він без особливих проблем влився в колектив та, завдяки умілому підходу викладачів і майстра виробничого навчання, врахуванню його потреб, зумів успішно отримати кваліфікацію слюсаря з ремонту автомобілів.

   автослюсарі 001     Роботодавці відзначили рівень підготовки слухачів РЦПТО ДСЗ під час проходження виробничої практики. Тож тепер С.Корнійчук запрошений на роботу у компанію «Автоград», а П.Савонік та Д.Старовойт працюватимуть у приватного підприємця Віталія Рябчуна. До роботи на автопідприємствах за місцем проживання у Млинівському та Дубенському районах стануть відповідно П.Коваль та С.Левченко. Та й інші слухачі, упевнені у навчальному закладі служби зайнятості, незабаром будуть працевлаштовані.

    

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6541950
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
354
1444
9029
6508066
49190
94288
6541950

Ваш IP: 3.17.152.183
На сервері час : 2024-05-17 09:41:42
return_links(3); ?>