Після практики – на роботу

     

3 червня відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі слухачів, які опановували професію кухаря.

   На іспиті були присутні роботодавці - Людмила Остапчук (кафе «Шапіто») та Аліса Хагенбрух (виїзна ресторація «Кульбаба»).

  Виробничу практику слухачі проходили за місцем проживання, де зарекомендували себе на високому рівні. У рівненському кафе «Лофт» трудився Павло Кособуцький. Роботодавець позитивно оцінив його уміння і запропонував залишитися працювати сушистом. Ставлення до роботи та практичні навики Наталії Шапінської сподобалися керівникам ресторації «Казанова». Заклад планує розширити свою діяльність, тож випускниці запропонували роботу.

     За словами майстра виробничого навчання Наталії Тис, група була згуртована та сильна. А ще слухачі під час виробничого навчання були залучені до волонтерства - виготовляли моркву по-корейськи для харчування воїнів, які захищають українську землю у зоні АТО, за що отримали подяку.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

9086125
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1647
3025
29887
9010774
29887
177971
9086125

Ваш IP: 216.73.216.188
На сервері час : 2025-12-07 14:01:21
return_links(3); ?>