Випускниця РЦПТО ДСЗ, підприємець Ірина Пінчук: «Головне – не боятися»

    пінчукDSCF9770  У Рівному на вулиці Мельника, 2 розташувалося затишне ательє з ремонту одягу. Сюди щодня приходять десятки мешканців мікрорайону «Північний», аби їм допомогли відремонтувати чи припасувати до фігури одяг, пошити модну річ чи дати нове життя старій. І зустрічає їх тут привітною посмішкою Ірина Пінчук – упевнена молода жінка. професіонал своєї справи.

     Ірина колись закінчила один із рівненських професійно-технічних навчальних закладів, де опанувала основи швейної майстерності, потім працювала на швейній фабриці, фірмі «УПЕКС», яка виготовляла одяг. Але творча натура і прагнення самовдосконалення привели дівчину у Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де вона здобула кваліфікацію закрійника. Майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Оксана Мирончук каже, що такою ученицею варто пишатися. 

 

     Після навчання Ірина попрацювала в одному із відомих ательє з пошиття одягу, де здобула чималий практичний досвід. Неспокійний характер вимагав розширення сфери діяльності, тому вона знову звернулася до служби зайнятості. І знову Ірина Пінчук навчалася в РЦПТО ДСЗ, тепер уже на курсах цільового призначення «Підприємець-початківець». Фахівці центру допомогли розробити бізнес-план втілення мрії, а одноразова виплата допомоги по безробіттю пішла на придбання обладнання. Тепер вона розширює спектр послуг, вдосконалює ведення свого бізнесу й упевнено дивиться у майбутнє. А ще вдячна навчальному закладу служби зайнятості за знання. ірина і клієнткаDSCF9777

     Ірина Пінчук каже: «Головне – не боятися. Коли людина по-справжньому чогось хоче досягти, усе у неї вийде».

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6522978
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1381
1670
14911
6487465
30218
94288
6522978

Ваш IP: 3.23.130.108
На сервері час : 2024-05-10 07:28:51
return_links(3); ?>