Міжнародний вимір Державної служби зайнятості

   МОП Голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба у складі тристоронньої делегації України взяв участь у роботі 104-ї сесії Міжнародної конференції праці, яка проходила в Женеві.

     Міжнародна конференція праці є вищим керівним форумом, вищим органом прийняття рішень Міжнародної організації праці (МОП). Сесії відбуваються щорічно у червні, об’єднуючи тристоронні делегації – представників урядів, профспілок та роботодавців зі 185 держав – членів МОП.

     «Питання розвитку та модернізації державної служби зайнятості України справді мають стратегічне значення, оскільки служба зайнятості – одна з установ, на яку покладено важливі завдання у подоланні сучасних соціально-економічних викликів,– зауважив після завершення конференції Ярослав Кашуба. – Не випадково Міністр соціальної політики Павло Розенко, виступаючи з доповіддю на пленарному засіданні Міжнародної конференції праці, також приділив увагу реформуванню вітчизняної служби зайнятості і всієї системи надання нею соціальних послуг, перетворенню нашої служби на успішну організацію, спроможну надавати ту допомогу, яку потребують люди».

     У рамках участі в роботі 104-ї сесії Міжнародної конференції праці Міністр соціальної політики України Павло Розенко провів зустрічі з Генеральним директором МОП Гайдом Райдером, Регіональним директором офісу МОП для Європи та Центральної Азії Хорстом Кьоллєром, Директором департаменту міжнародних стандартів праці МОП Клеопатрою-Думбія Генрі. У цих зустрічах також взяв участь Голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба.

     Під час роботи конференції Я.Кашуба зустрівся з директором Департаменту політики зайнятості МОП Азітою Берар Авад. Результатом цієї зустрічі стали домовленості про започаткування окремої спільної програми з розвитку підприємництва «Створи і вдосконалюй власну справу!» – підтримки підприємницьких навичок та розвитку малого бізнесу для осіб з числа зареєстрованих безробітних.

     «Державна служба зайнятості має на меті залучення кращого міжнародного досвіду для модернізації своєї роботи»,– підкреслив Я.Кашуба.

За матеріалами офіційного веб-сайту Державної служби зайнятості

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6526827
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
5230
1670
18760
6487465
34067
94288
6526827

Ваш IP: 3.145.60.149
На сервері час : 2024-05-10 23:06:21
return_links(3); ?>