На допомогу захисникам Батьківщини

   368751 16 червня 2015 року Голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба взяв участь у прес-брифінгу, присвяченому презентації інформаційної брошури «На допомогу захисникам Батьківщини: права і пільги для учасників АТО та членів їх сімей – підстави та порядок отримання, рекомендації, довідкова інформація». Захід відбувся в Українському кризовому медіа-центрі в Українському домі.

     Серед учасників прес-брифінгу та презентації – перший заступник Міністра соціальної політики України Василь Шевченко, Голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Артур Дерев’янко, Президент та головний виконавчий директор компанії FMI Чарльз Сігер, начальник відділу військово-соціальної роботи Головного управління по роботі з особовим складом Збройних сил України полковник Віталій Голота, начальник служби військово-соціальної роботи відділу гуманітарного забезпечення управління по роботі з особовим складом Головного управління Національної гвардії України підполковник Валерій Шандурський, представники державних та урядових установ, юристи, адвокати, громадські діячі, журналісти.

       Презентована інформаційна брошура для учасників АТО охоплює всі юридичні аспекти, пов’язані зі статусом учасника бойових дій, та містить детальні і вичерпні інструкції щодо вирішення різноманітних соціальних питань. На сьогодні це найповніша в Україні узагальнена інформація із зазначеної тематики.

     Брошуру розроблено за підтримки Міністерства соціальної політики України та американської компанії Financial Markets International, Inc. (FMI). Авторами брошури є група українських юристів та адвокатів, які надають безоплатну юридичну допомогу бійцям, а також експерти компанії FMI.«Державна служба зайнятості – структура, яка нині активно модернізується. Ми є відкритою площадкою для взаємодії з громадськістю та суспільством. Звільнені військовослужбовці – учасники АТО заслуговують на особливу увагу та допомогу. І служба зайнятості, зі свого боку, робить і робитиме все можливе для забезпечення трудової адаптації та ефективного працевлаштування цієї категорії громадян»,– наголосив Ярослав Кашуба.

     Голова Державної служби зайнятості також поінформував учасників заходу про активно запроваджуваний Херсонською обласною службою зайнятості проект щодо залучення демобілізованих військовослужбовців на засадах громадських робіт до охорони громадського порядку в населених пунктах регіону.

За матеріалами офіційного сайту Державної служби зайнятості

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6485345
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
5686
1937
18509
6436083
86873
69298
6485345

Ваш IP: 3.144.187.103
На сервері час : 2024-04-27 11:02:50
return_links(3); ?>