Роботодавці схвально оцінили роботу випускників над проектами

групаDSCF9901     Відбулося підсумкове заняття у групі слухачів, котрі упродовж трьох місяців підвищували кваліфікацію за напрямом «Створення додатків в середовищі Unity 3D на C#». У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості складання іспитів та захист підсумкових робіт відбувається за обовязкової участі роботодавців. Ось і цього разу слухачі захищали свої проекти перед роботодавцями, серед яких були представники компаній, що займаються розробкою ігор для соціальних мереж та мобільних пристроїв: «JoyRocks» - Іван Лаворик та «Smokoko» - Микола Матвійчук і Сергій Максимчук.

  лаворикDSCF9880   Група була поділена на команди, кожна з яких створила свій проект, пройшовши весь цикл розробки ігор - від генерування ідеї та розробки організаційного плану до реалізації функціоналу (розробки логіки, алгоритмів та інтерактивних складових) і презентації готового проекту. Навчання слухачівбуло, в основному, орієнтоване на написання скриптів (програмного коду), проте також опрацьовано й низку інших тем, що давало можливість створити повноцінний проект.

     За словами викладача Андрія Литвина, слухачі ознайомилися з різноманітними технологіями для кращої організації командної роботи. Це, зокрема, Scrum, Asana, Trello, сервісами Google та системою керування версіями GitHub.

     У підсумку було створено три різножанрових ігрових проекти: «FantasyCoins» (гра з жанру «три в ряд»), «KillerMachine» (пригодницька гра в стилі AllenShuter) та «Strategium 3D» (гра з жанру «вежі»).

   смококоDSCF9890  Після презентації проектів представники ігрових компаній висловили свою думку щодо побаченого та відзначили кожну з робіт. Вони також роздали слухачам анкети, аби більше знати про їхні подальші професійні плани, та повідомили про те, що після аналізу анкетбудуть спілкуватися із кращими випускниками для подальшої співпраці.

     Вручала посвідчення випускникам заступник директора Рівненського ЦПТО ДСЗ з методичної роботи Оксана Зигалова. Вона зауважила, що у навчальному закладі велику увагу приділяють професіям та напрямам підвищення кваліфікації у сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Адже ця галузь динамічно розвивається і дає можливість фахівцям працевлаштуватися як у межах України, так і за кордоном, а також успішно працювати віддалено. 

випDSCF9898випDSCF9895

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6485160
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
5501
1937
18324
6436083
86688
69298
6485160

Ваш IP: 3.17.75.227
На сервері час : 2024-04-27 10:05:09
return_links(3); ?>