Майбутні підприємці упевнені у своїх силах

     козачукDSCF9867 Різноманітні бізнес-ідеї хочуть втілювати у життя випускники курсів підприємців-початківців, які навчалися у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Це і вирощування розсади овочів, і роздрібна торгівля запчастинами, дитячим одягом, панчішно-шкарпетковими виробами, кавою та чаєм, і надання послуг у благоустрої садиб та ще багато іншого. Декілька слухачів, які мають відповідну освіту та досвід роботи, планують надавати юридичні та фінансові консультації. Дехто «замахується» на відкриття власного магазину чи кафе.

     Демобілізовані учасники АТО Анатолій Козачок з Рівного та Олег Козачук з Острозького району теж вирішили змінити життя і розпочати свою справу. Олег Ростиславович любить свою малу Батьківщину і прагне зробити її привабливою для туристів. Тому й хоче займатися організацією надання послуг зеленого туризму, адже на Острожчині багато історичних та природних памяток, гарних місць для відпочинку, отож працювати у цьому напрямі перспективно. А Анатолій Васильович мріє відкрити свій невеликий продуктовий магазин.

     Ірина Старовєрова, яка незабаром стане мамою, вже тепер вивчає потреби молодих батьків у засобах догляду за дітьми. Одна з найперших потреб – дитячі підгузки, тому молода жінка планує організувати їх продаж і доставку.

   антонюкDSCF9870  Руслана Антонюк на захист бізнес-плану прийшла у чудовій вишитій бісером блузці. Вона навіть у перервах між заняттями встигала вишивати. Вона чудово орієнтується у тенденціях вишивання, знає, які вишиванки мають попит у літніх людей і в молоді, може дати пораду щодо підбору матеріалів та схем для вишивання. Руслана Василівна вирішила, що її захоплення може стати основою власної справи.

     За допомогою викладачів безробітні розробили та захистили свої бізнес-плани, а фінансова допомога від служби зайнятості допоможе їм придбати обладнання, закупити товари чи сировину або винайняти приміщення.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6484791
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
5132
1937
17955
6436083
86319
69298
6484791

Ваш IP: 3.145.186.6
На сервері час : 2024-04-27 09:12:04
return_links(3); ?>