Електрозварник – потрібна на ринку праці професія

elektro2Слухачі групи № 448 «Електрозварник ручного зварювання» розпочали опановувати цю потрібну на ринку праці професію з жовтня 2014 року. І ось 1 липня в Олександрійському навчальному відділенні відбулася державна кваліфікаційна атестація. Слухачі з Рівного, Костополя, Дубно, Рівненського, Гощанського, Березнівського районів демонстрували свої успіхи у здобутій професії.

До навчання у Рівненському ЦПТО ДСЗ шестеро слухачів не мали професії, один мав базову вищу освіту, ще один слухач уже здобував фах у професійно-технічному навчальному закладі.

За час навчання слухачі здобули чимало теоретичних знань та практичних вмінь і навичок. Електрозварник ручного зварювання третього розряду уміє виконувати ручне дугове і плазмове зварювання середньої складності деталей, вузлів і конструкцій з вуглецевих сталей, кольорових металів та сплавів. Випускники також можуть виконувати ручне дугове, кисневе різання і стругання деталей, наплавляти спрацьовані прості інструменти і деталі з вуглецевих та конструкційних сталей.

Виробничу практику випускники проходили на різних підприємствах. Відразу після закінчення навчання двоє з них будуть працевлаштовані у приватних підприємців Дячука М.Л. і Колесова О.М., де слухачі були на виробничій практиці і непогано проявили себе. Шестеро інших з допомогою центрів зайнятості теж незабаром матимуть роботу на інших підприємствах області.

За словами майстра виробничого навчання Василя Ільчука, найкраще проявили себе слухачі А.Буднік, Р.Шпарук та С.Рощук, які показували приклад працелюбства та прагнення знань.

У навчальному закладі упевнені, що ті безробітні, які опанують професію електрозварника ручного зварювання, завжди матимуть роботу.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6486758
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
418
6681
19922
6436083
88286
69298
6486758

Ваш IP: 3.14.70.203
На сервері час : 2024-04-28 11:45:32
return_links(3); ?>