Семінар-презентація Гощанського навчального відділення для роботодавців Гощанщини та Кореччини

кравIMG 3623

 

    Одним із аспектів модернізації служби зайнятості є сприяння роботодавцям у підвищенні конкурентоспроможності працівників шляхом організації професійного навчання.

     З метою ознайомлення з можливостями навчальної бази Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості щодо підготовки кваліфікованих працівників для роботодавців Гощанського та Корецького районів 9 липня провели семінар-презентацію Гощанського відділення РЦПТО ДСЗ.

     Відкрив семінар директор Гощанського районного центру зайнятості Петро Зубкевич, який запросив роботодавців до відвертої розмови та плідної співпраці. Презентував можливості навчальної бази Гощанського відділення для підготовки кваліфікованих працівників завідувач відділення Микола Корчевний. кпавціIMG 3628

     Ознайомлення з базою навчання за професіями розпочалось з майстер-класу за професією «кравець» з показом елементів технологічних операцій на сучасних швейних машинках, що разом із слухачами продемонструвала майстер виробничого навчання Ірина Ткачук. Зацікавлення викликала інформація майстра виробничого навчання Валентини Голуб щодо професії «виробник художніх виробів з лози». Йшла мова і про підвищення кваліфікації уже працюючих, зокрема, продавців.лозаIMG 3640

    

 

 

 

 

 

 

 

     крстілIMG 3596На круглому столі, який завершив семінар-презентацію, учасники обговорили шляхи удосконалення співпраці служби зайнятості та роботодавців для підвищення ефективності їх роботи та зростання зайнятості. Роботодавці висловили низку пропозицій щодо посилення підтримки службою зайнятості малого і середнього бізнесу, який має високі потенційні можливості для створення робочих місць.Зокрема, роботодавці запропонували відновити такий ефективний у минулі роки інструмент підтримки роботодавців як дотація при працевлаштуванні окремих категорій безробітних.

     Роботодавці позитивно сприйняли нові напрямки співпраці щодо отримання ваучера на навчання та підтвердження неформального навчання, організації тимчасових робіт, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

За матеріалами Гощанського районного центру зайнятості.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6506948
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2155
2945
19482
6466835
14188
94288
6506948

Ваш IP: 18.191.84.32
На сервері час : 2024-05-05 12:41:08
return_links(3); ?>